--

Ensi kaudella runkosarjassa 33 ottelua – kausikorttimyynti käynnistynyt kampanjahinnoin

Ensi kauden Miesten Superpesiksen sarjajärjestelmä on julkaistu. Runkosarjassa pelataan kolminkertainen sarja, eli kaikki joukkueet kohtaavat toisensa kolme kertaa ja yhteensä runkosarjassa pelataan näin ollen 33 ottelua. Viime kauden kuusi parasta pelaavat 17 kotiottelua ja sijoille 7-12 viime kaudella sijoittuneilla kotiotteluita on 16. Kolmannella ottelukierroksella koti- ja vierasottelut arvotaan.

Viime kaudella pelatut jatkosarjat jäävät kolminkertaisen runkosarjan myötä pois, samoin kuin puolivälieräkarsinnat. Runkosarjan kahdeksan parasta jatkavat suoraan puolivälieriin, yhdeksänneksi ja kymmenenneksi jääneillä pelit loppuvat runkosarjaan ja kaksi viimeistä jäävät putoamiskarsintaan.

Puolivälierät, välierät ja loppuottelut pelataan paras viidestä-järjestelmällä, pronssiottelut paras kahdesta. Pronssiotteluissa voittojen ollessa kahden pelin jälkeen tasan, pelataan suoraan toisen pelin jälkeen kotiutuskilpailu ratkaisuun saakka.

Putoamiskarsinta pelataan samoin paras viidestä ja häviäjä tippuu suoraan Ykköspesikseen. Ykköspesiksen voittaja nousee kaudelle 2026 Superpesikseen ja Superpesiksen putoamiskarsinnan voittaja pelaa vielä karsinnan Ykköspesiksen kakkosta vastaan, ja tämän sarjan voittaja pelaa Superpesistä kaudella 2026.

KITEEN PALLON KAUSIKORTTIMYYNTI KÄYNNISSÄ KAMPANJAHINNOIN

Kiteen Pallon kausikorttimyynti on käynnistynyt kampanjahinnoin. Viime vuoden tapaan myös kaudelle 2025 ovat myynnissä eläkeläisten, opiskelijoiden ja nuorten (12-20-vuotiaat) kausikortit. Pääsylippukäytännöt eivät muutu myöskään kaudelle 2025 ja myynnissä ei ole edelleenkään eläkeläisten tai opiskelijoiden pääsylippua. Tämän edun voi siis hyödyntää ainoastaan ostamalla kausikortin.

Kausikortti sisältää kaikki runkosarjan 16 kotiottelua sekä Rantakentällä pelattavat harjoitusottelut. Kausikortti ei ole käytössä pudotuspeleissä. VIP-kausikortti sisältää myös pudotuspelit, VIP-palvelut ovat käytössä runkosarjassa ja pudotuspeleissä, mutta ei harjoitusotteluissa.

Kausikortin ja VIP-kausikortin voi hankkia jälleen joko nimetyn istumapaikan kera tai ilman nimettyä istumapaikkaa. Nimetyn istumapaikan hankkineisiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kausikorttien hinnat 2025:

  • Nuoriso (12-20-vuotiaat) 50 € (normaali hinta 60 €)
  • Eläkeläiset/opiskelijat 150 € (normaali hinta 175 €)
  • Normaali kausikortti 175 € (normaali hinta 200 €)
  • VIP-kausikortti 1 000 €
  • Nimetty istumapaikka 50 €

Kausikortin voit hankkia joko KiPan toimistolta tai helposti suoraan KiPakaupasta. Kausikorttien postitus alkaa viikolla 44.