Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

KPL-ottelun etkot ja pelinjohtaja Ekon haastattelu Meijerin baarin terassilla

KUVAT ETKOISTA JA KIPA-KPL-OTTELUSTA

Jarno Sutinen haastatteli Ekoa Meijerin baarin aurinkoisella terassilla parinkymmenen hengen edessä

– Valmennuksen vinkkelistä olin tähän asti katsonut joukkuetta. Kuitenkin seurajohdossa katsottiin Imatra-ottelun jälkeen, että jotain muutosta tarvitaan.
– Ensin ajattelin, että menenkö tässä pesuveden mukana minäkin, jos tähän lähden. Sitten sanoin [KiPan puheenjohtaja] Pentille, että aloitetaan heti, jotta ei ole 12 epävarmuudessa olevaa kentällä.
– Vastuu valmentajan sivuroolista koko joukkueesta vastaamiseen on iso hyppäys täysin eri maailmaan, henkisesti ja fyysisesti rasittavaan ja itse pelitapahtuma on niin intensiivinen, ihan toista luokkaa kuin nuorempien kanssa. Lähdettiin perkaamaan tehtäväkuvasta pois näitä muita tehtäviä, vertasi Eko tulevaa rooliaan poikien superpesiksen pelinjohtajan ja junioripäällikön tehtäviin.
– Nyt on vietävänä omat toimintamallit joukkueelle, palavereja on pidetty päivittäin ja haettu koko ajan joukkueen parasta kokoonpanoa. Tavoitteena saada mahdollisimman hyvä onnistumisen ilmapiiri jossa jokaisella on mahdollisuus pelata omaa rajotintaan vastaan, osaamisensa äärirajoilla.
– Sotkamo, Kouvola ja Manse, siinä saa omaa osaamistaan mitattua kunnolla, viittasi Eko kolmen kärkijoukkueen kohtaamiseen viikon sisällä.
– Itseluottamuspankkia on saatava kerrytettyä.

Katse illan Kopla-otteluun

Päivän ottelusta Kouvolan Pallon lyöjiä vastaan Eko totesi:
– Ulkopelin on oltava hyvää, oltava rohkeita ja hyviä miehekästä pesäpalloa pelaamalla. Haluan kääntää joukkueen haastajasta voittajaksi, itse tehdään eikä odoteta lahjoja, linjasi Eko.
Juuso Lattu on tänään viimeisimpänä sivussa, myös Otso Mäkelä ehkä viikon, Aku Kettunen pitempään, kertoi Eko huonoista uutisista iltaa ajatellen, Jokerina Latun tilalla on tänään toisessa kesän miesten superin pelissään Jonne Matikainen.

Meijerin baarin Kirsi Muhonen okensi Ekolle ja KiPan joukkueelle A2-tuotteita illan ottelua varten