--

Miesten Superpesiksen pudotuspelit käyntiin tällä viikolla – pudotuspeliavaus Rantakentällä tiistaina 13.8.

Miesten Superpesiksen runkosarja saatiin päätökseen eilen ja pudotuspelit käynnistyvät heti huomenna tiistaina 13.8. Kiteen Pallo sijoittui runkosarjassa seitsemänneksi ja kohtaa pudotuspelien avauskierroksella runkosarjassa kymmenenneksi sijoittuneen Seinäjoen JymyJussit. Toisessa parissa pudotuspelien avauskierroksella kohtaavat kahdeksas Hyvinkään Tahko ja yhdeksäs Pattijoen Urheilijat Raahesta. Ensimmäiseltä kierrokselta etenee puolivälieriin kahdella voitolla.

KiPa pelaa ensimmäisen kierroksen avausottelunsa Rantakentällä tiistaina 13.8. kello 17:30. Toinen osaottelu pelataan Seinäjoella heti seuraavana päivänä ja mahdollinen kolmas ottelu tarvittaessa Rantakentällä perjantaina 16.8. kello 17:30. Mikäli KiPa selvittää tiensä puolivälieriin, puolivälierissä vastaan asettuu runkosarjan kakkonen Kouvolan Pallonlyöjät ja sarja käynnistyy alustavan ohjelman mukaan sunnuntaina 18.8. Kouvolassa.

NORMAALIT KAUSIKORTIT EIVÄT OLE KÄYTÖSSÄ PUDOTUSPELEISSÄ

Lippukäytäntöjen osalta pudotuspeleissä ainoa muutos on se, että normaalit kausikortit eivät ole enää käytössä pudotuspeleissä. VIP-kausikortit sen sijaan toimivat normaalisti kauden loppuun saakka. Lippujen hinnat ovat ennallaan, normaali pääsylippu 20 euroa, nuorison (12-20-vuotiaat) 5 euroa ja alle 12-vuotiaat pääsevät peleihin ilmaiseksi. VIP-lipun hinta on myös runkosarjasta tuttu 100 euroa.

Ennakkoon liput voi hankkia Ticketmasterista ja kaikki pääsyliput ovat myynnissä myös normaaliin tapaan sisääntuloporteilla.

Tervetuloa Rantakentän tunnelmaan kannustamaan KiPa jatkoon!