--

KiPalle useita palkintoja pesäpalloliiton itäisen alueen kauden päätösjuhlassa

Pesäpalloliiton itäisen alueen kauden päätöstilaisuus pidettiin lauantaina 5.10. Varkaudessa. Kipalaiset keräsivät tilaisuudessa useampia palkintoja niin junioreissa kuin Superpesiksessäkin. Alla listattuna palkitut sekä perustelut.

Itäisen alueen paras C-poika 2024: Elmo Partanen

”Tämä nuori pelimies jatkaa huimin askelin kehittymistä kohti aikuisten sarjoja. Pelasi vastuullisessa roolissa C-poikien lisäksi Poikien Superpesistä ja Miesten suomensarjaa. On sisäpelissä huippunopea ja taitava vaihtolyöjä ja ulkopelissä isoa tonttia pelaava koppari. Pelasi myös oman ikäluokkansa Itä-Länsi-ottelussa. Hieno piirre on myös se, että hän on kannustava joukkuepelaaja.”

Elmo Partanen esiintyi loistavasti C-pojissa, Poikien Superpesiksessä ja Miesten suomensarjassa.

Menestyjä 2024: KiPan Poikien Superpesis SM-pronssi

”Tässä joukkueessa on iso määrä loistavia yksilöitä, jotka hitsautuivat mitalijoukkueeksi kauden edetessä. Joukkueen keski-ikä oli vain reilut 17 vuotta ja siitä huolimatta kausi päättyi mitalijuhliin. Pronssiottelussa kaatui Pohjois-Karjalan paikallisvastustaja, ja tätä mitalia voidaan varmasti pitää suurena työvoittona.”

KiPan Poikien Superpesis juhli kauden päätteeksi SM-pronssia.

Itäisen alueen poikajuniori 2024: Topias Kaksonen

”Pelasi hienon kauden Superpesiksessä joukkueen etukentän runkopelaajana. Poikien Superpesiksessä yksi mitalin takuumiehiä. Ei mikään tulevaisuuden lupaus, vaan huipulla jo nyt.”

Topias Kaksonen oli isossa roolissa sekä Poikien että Miesten Superpesiksessä.

Itäisen alueen vuoden 2024 valmennustiimi: KiPa Superpesis (Sami Partanen, Jussi Hurskainen, Sampo Nieminen, Arttu Rossi)

”Hyvin lappeenrantalaisvetoinen valmennusryhmä toi ennakkoluulottomalla peluuttamisella joukkueen alkukauden komeetaksi. Kapellimestari Partanen adjutantteineen sai materiaalista irti lähes kaiken. KPL:n kohdalla puolivälierissä tuli tänä vuonna rajat vastaan. Kesän ehdoton piristysruiske koko kansallispelille.”

Sami Partasen johtama KiPan valmennustiimi siivitti KiPan vahvaan lentoon keskikesällä.