Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Superpesis-kausi käynnistyy – KiPan jäsenille ilmainen sisäänpääsy sarja-avaukseen

Kiteen Pallon Miesten Superpesis-joukkueen kausi alkaa torstaina 9.5. kello 18 Rantakentällä Kempeleen Kiriä vastaan. Kaikilla KiPan ikijäsenillä sekä vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneilla on otteluun ilmainen sisäänpääsy.

Rannan puolen parkkipaikalla palvelee piste, josta jäsenet voivat käydä lunastamassa pääsylippunsa nimellään. Suosittelemme tulemaan hyvissä ajoin mikäli mahdollista, ettei jäsenpiste ruuhkaudu juuri ennen ottelun alkua.

Mikäli et ole vielä Kiteen Pallon jäsen, voit hankkia jäsenyyden helposti KiPan verkkokaupasta, jonne pääset klikkaamalla tästä.

Pääsylippuhinnat pääpirteittäin ennallaan – eläkeläisille ja opiskelijoille etu kausikortilla

Pääsylippuhinnat kestävät ennallaan kaudella 2024 JoMa-otteluita lukuun ottamatta, joissa normaali pääsylipun hinta on 5 euroa korkeampi.

Pääsylippuhinnasto kaudelle 2024:

  • Normaali 20 € (JoMa-ottelut 25 €)
  • Nuoriso (12-20-vuotiaat) 5 €
  • Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi
  • VIP-liput 100 €

Eläkeläisille ja opiskelijoille on erinomainen etu kausikortissa, kun tälle kaudelle valikoimaan palasi edullisempi eläkeläisten ja opiskelijoiden kausikortti. Kausikortin saat hankittua helpoiten KiPan verkkokaupasta, johon pääset klikkaamalla tästä.

Kausikorttihinnasto kaudelle 2024:

  • Normaali 197 €
  • Eläkeläiset/opiskelijat 167 €
  • Nuoriso (12-20-vuotiaat) 57 €
  • Nimetty istumapaikka 50 €
  • VIP-kausikortti 1 000 €

Rantakentän palvelut entistä kattavammat

Ottelutapahtumassa Rantakentän palvelut ovat tulevalla kaudella entistä kattavammat. Rannan VIP-tilaa on uusittu ja VIP-tilan yhteyteen on rakennettu uusi terassi parantamaan VIP-vieraiden viihtyvyyttä. Muksula on tulevalla kaudella jälleen auki ja Muksulassa on valvoja KiPan puolelta. Muksulan aukiolo heti kauden alussa on kuitenkin vielä epävarmaa.

Suuren suosion saavuttanut pallojäätelökioski on saanut seurakseen toisen samanlaisen ja nyt pallojäätelöitä on tarjolla sekä kakkos- että kolmospuolen katetun katsomon takana. Jäätelökioskien lisäksi kenttäalueelta löytyy viisi erillistä kioskia, joista kaksi on kolmospuolen ja kolme kakkospuolen katetun katsomon takana. Myös kioskivalikoimat tulevat olemaan tulevan kesän aikana laajemmat, kun kioskivalikoimiin tulee maukkaana uutuutena KiPan yhteistyökumppani UniPullan lihapiirakat.

Fanituoteostoksia katsojat voivat tehdä kakkospuolen katsomon takana sijaitsevassa KiPakaupassa ja 18 vuotta täyttäneitä palvelee anniskelualue tuttuun tapaan kolmosjatkeella. WC-tiloja kenttäalueelta löytyy kolmesta eri paikasta, kakkos- ja kolmospuolen katetun katsomon takaa sekä kotipesän takaa aitiotilan alapuolelta.

Järjestyksenvalvojat, kioskihenkilökunta sekä kaikki kipalaiset palvelevat teitä mielellään, joten jos jokin askarruttaa mieltäsi, älä epäröi kääntyä meidän puoleemme. Voit olla yhteydessä myös toimistoomme sähköpostitse kipa@kipa90.com tai puhelimitse numeroon 040 129 2885.

Tervetuloa Rantakentän tunnelmaan, tehdään tästä yhdessä loistava pesiskesä!