Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

KiPa jätti nuoren JoMa Akatemian nollille harjoitusottelussa. KiPa–JoMa Akatemia 2–0 (3–0, 1–0)

Puijon Pesiksen peruttua tulonsa KiPa sai lauantain alkuillan harjoitusotteluunsa vastaansa Ykköspesistä pelaavan nuoren Joensuun Maila Akatemian. Superpesisjoukkueena KiPa ei antanut nuorelle vastustajalleen mahdollisuuksia ja jätti tämän nollille. Ottelun kolmostilanteet 13-4 ja kärkilyönnit 24-14 (57 %-29 %) selvästi KiPalle.

Sisäpelissä KiPan onnistujia olivat kaksi juoksua tuonut Anttoni Jakobsson 4/5 kärkilyöntiä vaihtanut Aku Kettunen sekä 3/3 kärkilyöntiä vaihtanut ja juoksun tuonut Topias Kaksonen.

Ensimmäinen jakso oli nopeasti ohi: 40 minuutissa JoMa Akatemia oli saanut tilastoihin vain kuusi kärkilyöntiä.

Juho Keinänen avasi KiPan juoksutilin kotiuttamalla Anttoni Jakobssonin 1-0

KiPan avausjakson juoksut löivät ensimmäisen tasoittavalla sisävuorolla Juho Keinänen laakalyönnillä keskelle ja Anttoni Jakobsson toi 1-0. Toisessa vuoroparissa Jiri Pippolaa lyöjäjokerina tuurannut Jonne Matikainen kotiutti vastustamattomalla kumuralla kakkosjatkeelle Topias Kaksosen 2-0 ja Kasperi Kaksonen merkatulla välilyönnillä Nestori Moision 3-0.

Toisella jaksolla ilam alkoi viiletä pilvien kertyessä taivaalle. Jakson voittojuoksun 1-0 iski toisessa vuoroparissa viimeisenä lyöjänä Samu Vainikainen, joka puhkaisi kolmossauman ja Anttoni Jakobsson hölkkäsi kotiin ottelun toisen tuomansa juoksun.

Katso kuvat harjoitusottelusta

KiPan pelinjohtaja Sami Eko Partanen oli tyytyväinen siitä, että joukkue sai toisenkin harjoitusottelun Rantakentälle ennen ensi torstain sarja-avausta Kempeleen Kiriä vastaan