Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Kausikorttimyynti hyvässä vauhdissa, tarjoushinta voimassa 14.4. saakka

Kausikorttimyynti tulevalle kesälle on sujunut selvästi edellisvuosia vilkkaammin ja tarjoushintaisen kausikortin voi hankkia vielä kuukauden ajan. Kausikorttikampanjan viimeinen voimassaolopäivä on 14.4.

Normaalin kausikortin saa kampanja-aikana 167 eurolla, eläkeläisten ja opiskelijoiden kausikortin 137 eurolla ja nuorison (12-20-vuotiaat) 47 eurolla. Normaalihinnat ovat 197, 167 ja 57 euroa. Kausikortin yhteyteen on mahdollista ottaa myös nimetty istumapaikka 50 euron hintaan, jolla voi varata tietyn paikan omalla nimellään Rantakentältä koko kaudeksi.

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Kiteen Pallon Miesten Superpesis-joukkueen Rantakentällä pelattaviin harjoitus- ja runkosarjaotteluihin. Pudotuspelit EIVÄT SISÄLLY kausikorttiin.

Tulevana kesänä pääsylippuhinnat kestävät ennallaan, aikuisten pääsylippi maksaa 20 euroa ja nuorten (12-20-vuotiaat) 5 euroa. Alle 12-vuotiaat pääsevät otteluihin ilmaiseksi. Eläkeläisille ja opiskelijoille ei tule erillistä lippua, joten eläkeläisen tai opiskelijan edun voi hyödyntää ainoastaan hankkimalla kausikortin.

Kausikortin nappaat helpoiten KiPakaupasta tai KiPan toimistolta (avoinna ma-pe klo 9-16).