Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Kympillä otteluun – Talvisuperin liput myynnissä nyt!

Talvisuper alkaa 16. joulukuuta Tampereelta. Liput Talvisuperin otteluihin ovat nyt myynnissä. Ottelu- ja päivälippujen lisäksi tarjolla on myös joukkuekohtaisia kausikortteja, jotka kattavat yhden joukkueen kaikki runkosarjaottelut.

Talvisuperin miesten sarja käynnistyy 16. joulukuuta Tampereelta ja naisten sarja 7. tammikuuta Joensuusta. Liput kaikkiin otteluihin myy Ticketmaster.

Yksittäiset otteluliput maksavat ennakkoon kymmenen euroa jokaiseen otteluun. Portilta ostettuna yksittäinen ottelulippu maksaa 15 euroa. Tarjolla on myös paikkakunnittain päivälippuja, joiden hinnat vaihtelevat päivän otteluiden määrän mukaan. Päivälippujen hinnat ennakkoon ovat 16 euroa (2 ottelua), 24 euroa (3 ottelua) ja 32 euroa (neljä ottelua). Kaikki liput myydään numeroimattomina, eli paikat katsomossa ovat vapaasti valittavissa.

”Kannustamme kaikkia ostamaan liput ennakkoon, jolloin Talvisuperin seuraaminen paikan päällä tulee huomattavasti edullisemmaksi. Katsomokapasiteetit vaihtelevat jonkin verran paikkakunnittain, joten siksikin kannattaa olla ajoissa liikkeellä lipunostossa, jotta pääsee varmasti paikan päälle seuraamaan Talvisuperia”, sanoo Superpesiksen toimitusjohtaja Olli Aro.

Lisäksi myyntiin tulevat joukkuekohtaiset kausikortit. Kausikortti sisältää yhden joukkueen kaikki Talvisuperin runkosarjan ottelut paikkakunnasta riippumatta. Miesten joukkuekohtaiset kausikortit maksavat ennakkoon 48 euroa ja sisältävät pääsyn kaikkiin kuuteen runkosarjaotteluun. Naisten joukkuekohtaiset kausikortit maksavat ennakkoon 40 euroa ja sisältävät pääsyn kaikkiin viiteen runkosarjaotteluun. Joukkuekohtaisia kausikortteja on mahdollista ostaa Ticketmasterista tammikuun loppuun saakka.

Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät otteluihin ilmaiseksi. Pesäpalloliiton vapaakortit, tuomarikortit ja joukkueiden kesän kausikortit eivät ole voimassa Talvisuper-otteluissa. Paikan päällä otteluissa on käytössä ainoastaan korttimaksu. Lippuja voi ostaa ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta tai Ticketmasterin lipunmyyntipisteistä.

Miesten Talvisuperia pelataan Kuopiossa, Joensuussa, Kempeleessä, Seinäjoella, Tampereella ja Alajärvellä. Naisten Talvisuperia pelataan Joensuussa, Lapualla, Seinäjoella, Porissa, Raumalla, Tampereella ja Alajärvellä. Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, ja runkosarja pelataan yksinkertaisena sarjana.

Talvisuper huipentuu lopputurnaukseen, jossa välierien jälkeen ratkaistaan Talvisuperin Suomen mestaruus. Välierien voittajat etenevät loppuotteluun ja häviäjät pronssiotteluun. Naisten Talvisuperin lopputurnaus pelataan 23.–24.3. Seinäjoella ja miesten lopputurnaus 6.–7.4. Joensuussa.  Liput lopputurnauksiin tulevat myyntiin myöhemmin.

Lisäksi Ruutu näyttää suorana kaikki Talvisuperin ottelut.

Miesten Talvisuperin ensimmäiset ottelut:

 • 16.12. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
  • Vimpelin Veto–Manse PP, klo 17.00 (B-lohko)
 • 28.12. Kuopio-halli
  • Pattijoen Urheilijat, Raahe–Puijon Pesis klo 12.00 (A-lohko)
  • Seinäjoen JymyJussit–Haminan Palloilijat klo 15.30 (B-lohko)
  • Alajärven Ankkurit–Hyvinkään Tahko klo 19.00 (B-lohko)
 • 29.12. Kuopio-halli
  • Kiteen Pallo–Pattijoen Urheilijat, Raahe klo 9.30 (A-lohko)
  • Hyvinkään Tahko –Vimpelin Veto klo 12.30 (B-lohko)
  • Haminan Palloilijat–Alajärven Ankkurit, 15.30 (B-lohko)
  • Puijon Pesis–Sotkamon Jymy klo 18.30 (A-lohko)

Naisten Talvisuperin ensimmäiset ottelut:

 • 7.1. Joensuu Areena
  • Joensuun Maila–Jyväskylän Kirittäret klo 14.00 (A-lohko)
 • 20.1. Alajärven Pallohalli
  • Jyväskylän Kirittäret–Seinäjoen Maila-Jussit klo 11.00 (A-lohko)
 • 27.1. Patruuna Areena, Lapua
  • Hyvinkään Tahko–Lapuan Virkiä klo 12.00 (A-lohko)
  • Mailattaret, Vaasa–Seinäjoen Maila-Jussit klo 15.00 (A-lohko)

Katso Talvisuperin koko otteluohjelma

Otteluohjelman ja otteluiden tulokset löytyvät pesäpallon tulospalvelusta.

Kiteen Pallon Talvisuperin ohjelma:

 • Perjantai 29.12. klo 9.30 Kiteen Pallo – Pattijoen Urheilijat, Raahe (Kuopio)
 • Perjantai 5.1. klo 18 Kiteen Pallo – Imatran Pallo-Veikot (Joensuu)
 • Lauantai 6.1. klo 14 Joensuun Maila – Kiteen Pallo (Joensuu)
 • Lauantai 3.2. klo 11 Sotkamon Jymy – Kiteen Pallo (Joensuu)
 • Perjantai 1.3. klo 18 Puijon Pesis – Kiteen Pallo (Joensuu)
 • Lauantai 9.3. klo 18 Kiteen Pallo – Kempeleen Kiri (Kuopio)