Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Kausikortit myynnissä kampanjahinnoin, uutuutena myös eläkeläisten, opiskelijoiden ja nuorten kausikortit

Kausikortit Kiteen Pallon Miesten Superpesis-joukkueen otteluihin kaudelle 2024 ovat nyt myynnissä kampanjahinnoin. Uutuutena ensi kesälle valikoimassa on normaalin kausikortin rinnalla myös eläkeläisten, opiskelijoiden ja nuorten kausikortit.

Kaikkiin kausikortteihin sisältyvät kaikki KiPan Miesten Superpesis-joukkueen kotiottelut ennen pudotuspelejä, myös harjoitusottelut. VIP-kausikortti sisältää myös kaikki pudotuspeliottelut kauden loppuun saakka. VIP-kausikortti sisältää sisäänpääsyn lisäksi VIP-palvelut runkosarja- ja pudotuspeliotteluissa, harjoitusotteluihin VIP-kausikortti sisältää sisäänpääsyn. Lisää VIP-kausikortin sisältämistä VIP-palveluista voit lukea täältä.

Kaikki kausikortit voi hankkia joko nimetyllä istumapaikalla tai ilman.

Kausikorttien kampanjahinnat, suluissa normaalihinta:

 • Normaali 167 € (197 €)
 • Eläkeläiset/opiskelijat 137 € (167 €)
 • Nuoret, 12–20-vuotiaat 47 € (57 €)
 • VIP-kausikortti 1 000 €
 • Nimetty istumapaikka 50 €
 • Kampanjahinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Lippujen hinnat säilyvät ennallaan, kausikortilla säästö huomattavasti aiempaa suurempi

Pääsylippujen hinnat kaudelle 2024 säilyvät ennallaan, joten kausikortin hankkimalla säästö on huomattavasti edelliskausia suurempi. Etenkin eläkeläisten ja opiskelijoiden kohdalla kausikortin hankkiminen kannattaa, sillä kaudelle 2024 EI ole tulossa eläkeläisten tai opiskelijoiden pääsylippua, joten edut voi hyödyntää ainoastaan hankkimalla kausikortin. Oikeus alennuksiin on pystyttävä kysyttäessä todistamaan sisääntuloporteilla.

Pääsylippujen hinnat 2024:

 • Aikuiset 20 €
 • Nuoret, 12–20-vuotiaat 5 €
 • VIP 100 €
 • Alle 18-vuotiaan VIP-lippu 30 €
 • Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi (ei koske VIP-palveluita)

Runkosarjassa tullaan pelaamaan 14-15 kotiottelua, ottelumäärä tarkentuu lähiaikoina, kun Miesten Superpesiksen sarjajärjestelmä ja otteluohjelma julkaistaan.

KiPan verkkokaupasta kausikortit löytyvät täältä ja VIP-kausikortit täältä. Kaikki kausikortit voit hankkia myös KiPan toimistolta, KiPan toimisto palvelee Kiteen Rantakentän kuuluttamo- ja pukuhuonerakennuksen yläkerrassa perjantaista 10.11. lähtien ma-pe klo 9-11 ja klo 13-15.

Muistathan, että KiPan kausikortin voit maksaa myös esimerkiksi epassilla. Halutessasi voit myös maksaa kausikortista osan epassilla ja lopusta lähetämme sinulle laskun, olethan näissä tilanteissa yhteydessä Kiteen Pallon toimistoon (yhteystiedot alla).

Mikäli sinulla on kysyttävää kausikorteista tai lippujen hinnoista, voit ottaa yhteyttä toiminnanjohtaja Pasi Varoseen (pasi.varonen@kipa90.com / 0500 543 731) tai KiPan toimistoon (kipa@kipa90.com / 040 129 2885).