Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Fanikyyti Sotkamoon ensimmäiseen puolivälieräotteluun

Kiteen Pallo järjestää fanikyydin ensimmäiseen puolivälieräotteluun Sotkamoon keskiviikkona 16.8., mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Fanikyyti lähtee Kiteeltä kello 13:30 ABC:ltä ja kyytiin on mahdollista nousta myös Joensuusta Taidemuseon vierestä osoitteesta Siltakatu 18. Kyyti on Joensuussa noin 14:20-14:30. Paluukyyti ottelun jälkeen lähtee heti ottelun päättymisen jälkeen.

Fanikyydin hinta on 45 euroa per henkilö ja hinta sisältää kyydin lisäksi pääsylipun illan otteluun. Maksu suoritetaan linja-autossa, maksun voi suorittaa joko käteisellä tai kortilla. Mukaan mahtuu 48 henkilöä.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen kipa@kipa90.com. Lähdetään yhdessä kannustamaan KiPa voittoon!

Fanikyytiä mahdollistamassa KiPan yhteistyökumppanit Toffolan Taksi ja Punkaharjun Metsäpalvelu.