Osallistu Hankifutis 2024 -turnaukseen!

Kasperi Kaksonen ottelukohtaisella lainalla Kouvolan Pallonlyöjien Ykköspesis-miehistöön

Kasperi Kaksonen, 20, siirtyy ottelukohtaisella lainalla Kouvolan Pallonlyöjien Ykköspesis-joukkueeseen. Kasperi on Koplan mukana jo tänään lauantaina harjoitusottelussa Loimaan Palloilijoita vastaan ja tämän hetken tietojen mukaan myös keskiviikon sarja-avauksessa Jyväskylässä Kiriä vastaan. Kasperi pelaa kouvolalaisten miehistössä ottelukohtaisella lainasopimuksella eli tarvittaessa Kiteen Pallo saa Kasperin heti takaisin omaan miehistöönsä.

– Tuli mahdollisuus lähteä hakemaan peliaikaa muualta ja päätin tarttua siihen. Olen aina valmiina palaamaan Kiteelle, Kasperi kertoo.

Juho Kaikko näkee tilanteen erinomaisena kaikkien osapuolien kannalta.

– Kasperi saa tärkeitä pelejä alle isossa roolissa, näin mies on valmiina ja pelituntuma pysyy yllä, kun tarvitsemme häntä täällä ja Kouvolan Ykköspesis-joukkue saa hänestä todella kovan tason vahvistuksen joukkueeseensa. Tässä yhtälössä kaikki voittavat, Juho miettii.