Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Lue tästä puheenjohtajan tervehdys

Arvoisat Kiteen Pallon ystävät!

Kulunut vuosi on koetellut meitä jokaista. Jokaisen taloutta on koeteltu muun muassa kuluttajahintojen nousun myötä, esimerkiksi ruuan ja energian suhteen. Siihen päälle vielä koronapandemia sekä helmikuussa alkanut Venäjän hyökkäys Ukrainaan. Nämä kaikki ovat jättäneet synkän varjon ihmisten arkeen.

Omalle kohdalleni koronan lisäksi Ukrainan sota tuli hyvinkin lähelle jokapäiväistä elämääni. Yritykseni työntekijöiden joukko on koostunut pitkälti jo vuosia ukrainalaisista henkilöistä. Vuoden aikana tilalla on työskennellyt seitsemän eri ukrainalaista, kaikki äitejä joilla miehet sodassa ja lapset milloin kenenkin hoidettavana.

Mutta onneksi meidän arjessa on myös paljon positiivista. Kiteen Pallossa vuosi oli jälleen menestyksekäs junioripuolella. Superin pelit parantuivat lopppua kohti merkittävästi ja kauden lopun komeat otteet antoivat taas uskoa ja merkkejä siitä, että kovalla työllä kärki on saavutettavissa. Naisten puolella ensi kesänä pelataan suomensarjaa ja sekin tuo taas lisämaustetta seuran toimintaan!

Tässä vaiheessa haluan kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta. Yhteistyökumppaneita, talkoolaisia, katsojia sekä tietysti meidän koko pelaaja- ja valmennuskaartia. Ja vaikka meidän kaikkien arkea rasittavat nämä alussa mainitut asiat, silti asiat ovat meillä tosi hyvin. Ukrainalaisen äidin sanoin: ”Teillä on samoja vaikeuksia kun meilläkin, mutta yksi asia johon jokainen ukrainalainen vaihtaisi teidän arjen milloin tahansa, on se, että teidän elämässä ei ole jokainen sekunti läsnä pelko!”

Haluan toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua sekä parempaa tulevaa vuotta!

Kiteen Pallon puheenjohtaja Pentti Lipsanen