Pentti Lipsanen jatkaa Kiteen Pallon puheenjohtajana

Kiteen Pallon syyskokous pidettiin 23.11.2022 ja syyskokous valitsi Pentti Lipsasen jatkamaan seuran puheenjohtajana myös tulevalla toimintakaudella. Uusiksi jäseniksi Kiteen Pallon johtokuntaan syyskokous valitsi Jukka Leinon ja Mika Toropaisen. Vanhoista jäsenistä johtokunnassa jatkavat Sari Eerikäinen, Mika Juvonen, Juha-Matti Kupiainen, Hannu Matikainen, Sami Mielonen, Pekka Sorvi ja Pasi Varonen.

Menneen toimintakauden johtokunnasta pois jäävät Hannu Heikkinen ja Jarno Kaksonen.

Uuden johtokunnan pitämässä järjestäytymiskokouksessa johtokunta valitsi Sami Mielosen jatkamaan seuran varapuheenjohtajana.

Syyskokouksessa esitelty seuran toimintasuunnitelma on luettavissa ohesta.

KITEEN PALLON TOIMINTASUUNNITELMA 2023:

Kiteen Pallo -90 ry:n toimintalajeina jatkuvat edelleen pesäpallo ja salibandy. Pesäpalloa seura pelaa Miesten Superpesiksessä, naisten ja miesten suomensarjoissa, Miesten Maakuntasarjassa sekä nuorten sarjoissa. Tytöissä joukkueet ovat G-, F-, E-, D- ja C-ikäisissä. Pojissa joukkueet ovat G-, F-, E-, D-, C- ja B-ikäisissä. Pallokerho on suunnattu 5-9-vuotiaille ja toiminta on alkanut jälleen marraskuun alussa. Salibandyssa seura pelaa Miesten 4-divisioonassa ja lokakuussa alkoi myös harrastesalibandy 2007-2009 syntyneille.

Kiteen Pallo panostaa seuratyössään jatkuvuuden turvaamiseen. Se tapahtuu parhaiten laadukkaan juniori- ja seuratyön kautta. Viime vuosina juniorijoukkuet ovat menestyneet hyvin ja se antaa vahvan pohjan tälle työlle. Tavoitteena on, että edustusjoukkueessa pelaa jatkossakin useita seuran omia kasvatteja.

Kiteen Pallo haluaa olla seurana jatkossakin vahvasti mukana Kiteen ja sen seutukunnan kehittämisessä. Kiteen Pallo on järjestänyt pallokerhon lisäksi myös pesiskoulun kesäisin ja samaa on tarkoitus jatkaa myös tulevana kesänä. Ensi kesänä Kiteen Pallo on myös mukana järjestämässä Nightwishin konserttia Kiteen Rantakentälle ensi vuoden kesäkuussa. Kiteen Pallo on ollut ja haluaa edelleen olla seutukunnan suurin liikuttaja niin harrastusmääriltään kuin kansan kokoajana uudistettuihin katsomoihin Rantakentälle.

Kiteen Pallon periaattena on ollut runsas nuorten työllistäminen muun muassa jäätelökioskilla, toimistolla ja ottelutapahtumissa. Samaa linjaa on tarkoitus jatkaa myös tulevana vuotena.

Kiteen Kaupunki aloitti vuonna 2020 Rantakentän katsomoiden ja muiden tilojen uudistuksen. Katsomoiden, kuuluttamo-, moinitoimi-, varasto- ja pääpukuhuonetilojen osalta stadionremontti valmistui viime kauden aikana. Kiteen Pallon on tarkoitus tulevan talven aikana viimeistellä kioski-, lisäpukuhuone- ja varastotilat Rantakentällä.

Myös urheilullinen menestys on yksi Kiteen Pallon pääprioriteeteista. Tavoitteena on edelleen palata Miesten Superpesiksen mitaliotteluihin ja vakiinnuttaa paikka siellä. Menestys on äärimmäisen tärkeää myös seuran talouden kannalta. Menestystä haetaan laadukkaan juniorityön ja tarkkaan harkittujen hankintojen avulla.

Kiteen Pallo pyrkii jatkuvasti kehittämään myös viestintäänsä niin nettisivuillaan kuin etenkin sosiaalisessa mediassa. Tulevalle vuodelle seura on panostanut tähän jälleen lisää kohdistamalla enemmän resursseja markkinoinnin ja viestinnän puolelle.