Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Lassi Vasaraiselle kolmen vuoden jatkosopimus

Lassi Vasarainen, 21, ja Kiteen Pallo ovat sopineet kolmevuotisesta jatkosopimuksesta ja näin ollen Lassi jatkaa kasvattajaseurassaan ainakin syksyyn 2025 saakka. Neljättä kauttaan Superpesiksessä pelaava Vasarainen on ottanut joka vuosi isoja harppauksia kohti sarjan kopparieliittiä ja väläytellyt potentiaaliaan myös mailan varressa.

– Lassi on tärkeä palanen niin nykyisyyttä kuin tulevaisuuttakin. Kehitysaskeleet ovat menneet koko ajan oikeaan suuntaan ja huippu on jossain tulevaisuudessa. Lassi on esimerkillinen pelaaja urheilijana olemisesta ja käy harjoittelun suhteen monelle hyvänä esimerkkinä, Pasi Varonen kehuu.

Lassi itse korostaa, että kokee KiPan itselleen parhaimmaksi paikaksi kehittyä pelaajana ja tavoitella menestystä myös joukkueena.

– Näen KiPan olevan kilpailukykyinen joukkue myös tulevaisuudessa ja haluan itse olla edesauttamassa paluuta kärkikahinoihin. Uskon myös, että juuri KiPa on minulle paras paikka kehittyä henkilökohtaisella tasolla, etenkin oman sisäpelaamisen suhteen.

– Muutenkin jatkaminen kasvattajaseurassa tuntui erittäin luontevalta, sillä täällä on asiat hoidettu hienosti pelaajien ja pelaamisen kannalta. Lisäksi opiskelen Savonlinnassa ja opiskelujen yhdistäminen pesäpallon kanssa hoituu helposti lyhyen välimatkan vuoksi.

– Enkä kyllä tiedä mitään, mitä parempaa pelatessa voisi kokea, kun tuulettaminen upean Rantakentän yleisön edessä! Lassi päättää.

Kiteen Pallon sopimustilanne tämän kauden jälkeen:

  • Topias Kaksonen, 2023
  • Juuso Lattu, 2023
  • Joni Lehikoinen, 2023
  • Matias Litmanen, 2023
  • Samu-Kalle Varonen, 2023
  • Samu Vainikainen, optio 2023
  • Lassi Vasarainen, 2025
  • Pelinjohtaja Juho Kaikko, 2023