Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

8.6.2022 KiPa heitti taas ainoankin pisteensä KaMalle. KaMa-KiPa 1-0 (2-2, 5-1)

Kyllä jäi köyhäksi KiPan Länsi-Suomen kierros kun pussiin kertyi odotetuista kuudesta pisteestä vain yksi ainokainen! Samalla tappioputki kasvoi jo neljän ottelun mittaiseksi.

Kankaanpäässä KiPa oli kiinni ensimmäisen jakson voitossa Jiri Pippolan ensimmäisessä ja kolmannessa vuoroparissa lyömmillä juoksuilla. Kakkospussinpohjalyönnillä Elmeri Purmonen toi 0-1 ja kolmospuolen välilyönnillä Elmerin tuomana jo 0-2.

Mutta kolmannen tasoittavalla ykkösrajanäpystä nakattu harhaheitto ohi kolmospesän pyöritti pallon kauas penkalle ja Joonas Peltomäki toi kavennuksen 1-2. Viimeisenä lyöjänä Juuso Vuorenmäki puhkaisi kolmossauman ja Arttu Vilander toi tasoituksen 2-2.

Jakson viimeisessä vuoroparissa KiPan kärki sakkasi eikä johtojuoksua päästy yrittämään. KaMan kärjestä tuli myös heti kaksi ristiä ja kahden palon ajolähdöstä kiteeläisille tutun Sami Mikkolanahon veto jäi linjaan ja yksi piste oli menossa liitolle.

Toinen jakso
läpilyönneillä isännille

Heti toisen jakson alkaan KaMan Juuso Vuorenmäki löi etupesien ollessa täynnä kakkosjatkeelle ja pallo luiskahti koppari Lassi Vasaraiselta läpi. Tuloksen kunnari ja yksi juoksu Severi Piispasen tuomana. Ykköseltä lähtenyt Antti Kortteenperä saatiin poltettua kotitaipaleelle, mutta taululle nopeasti 2-0. Mikkolanaho onnistui vielä kahden palon ajolähdöstä kotiuttamaan kumuralla Teemu Utusen 3-0.

Tasoittavallaan KiPa sai kaksi ajolähtöä, mutta Pippola ja Varonen epäonnistuivat. Molemmilta heikon toisen vuoroparin jälkeen KiPa onnistui Samu Vainikaisen kakkossaumalyönnillä herättelemään toiveita Elmeri Purmosen tuomalla 3-1 kavennuksella.

Mutta viimeisen vuoroparin alkavalla Vuorenmäki koulutti jälleen etutilanteessa Lassia. Nyt tuloksena vain juoksu 4-1 ja takapesät täyteen. Heti seuraava lyöjä Sami-Jukka Korvola jatkoi pommistusta samaan suuntaan ja välilyönnillä Antti Kortteenperä toi jakson loppunumeroiksi 5-1.

Tilastot ottelusta

KiPan seuraava ottelu on sunnuntaina 12.6.2022 klo 17 Rantakentällä Seinäjoen JymyJusseja vastaan. Nyt jos koskaan KiPa tarvitsee myös kotiyleisön vahvan kannustuksen, joten kaikki kynnelle kykenevät aina aurinkoiselle Rantakenälle, mars!