Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

6.5.2022 KiPa ja JoMa tarjosivat värikkään harjoitusottelun kotareihin saakka. KiPa-JoMa 1-2k (3-5, 2-1, 0-0s, 2-4k)

Kiteen Pallo -90 ei ollut päässyt koko keväänä vielä ulkokentälle pelaamaan yhtään ottelua. Nyt kannatti siirtää tiistain +3 asteen kovatuulisesta koleudesta ottelu perjantaille: aurinko lämmitti tyynessä illassa jo noin +14 asteen verran. Aina aurinkoisella Rantakentällä hharjoitusotteluksi harvinaisen värikkäässä, liki kolmetuntisessa ottelussa oli tunnettakin pinnassa muutamassa tiukassa tilanteessa. 

Katso kaikki kuvat ottelusta KiPan kuvagalleriasta

Lopputuloksella ei niin ole merkitystä, jaksovoitot molemmille ja supervuoropari tasan, mutta kotareissa JoMa otti voiton.  KiPa-JoMa 1-2k (3-5, 2-1, 0-0s, 2-4k).

Joni Lehikoinen otti monta kovaa pommia kiinni etukentällä

Tasaisen ottelun kolmostilanteet 18-16 KiPalle ja kotiutukset JoMalle 5/17-6/17. KiPan parhaita olivat Hannes Pekkinen (2 lyötyä, 1 tuotu, 3/7 KL), Samu Vainikainen (2 tuotua, 5/9 KL) ja kärkietenijä Elmeri Purmonen (6/8 KL ykköselle). Pekkinen ja Vainikainen ottivat myös ulkona tärkeitä paloja. Kakkoskoppari Lassi Vasarainen katkaisi pari kakkosluukun läpäriä, haki hienosti koppeja rajojen takaakin ja näytti myös heittokättään laakaheitoilla kotipesään.

Samu Vainikainen toi kaksi juoksua ja pelasi ulkonakin hyvin
Lassi Vasarainen katkaisee Topi Kososen kakkosluukun läpilyönnin

JoMan parhaat olivat Konsta Piironen (2 lyötyä, 1 tuotu, 5/7 KL). Samuel Tirkkonen (lyödyt 1+0, tuodut 1, KL 5/13) iski kunnarin tyhjään kenttään, mutta numerolla 2 vaihtopeli ontui. Elmeri Lieto napsi paloja ukona ja sisällä 1 tuotu, 5/8 KL). Joensuulaisille pettymys oli lyöjäjokeri Patrik Wahsltenin ilta, sillä hän löi juoksun vasta kahdeksannella yrityksellään kotiutuskilpailussa. JoMan vuorottelevista lukkareista Ville Väliaho tuntui olevan nyt KiPalle hankalampi kuin konkari Topi Kosonen.

Molemmat joukkueet olivat tyytyväisiä saatuaan pelata hyvissä olosuhteissa yleisöön menevän ottelun

KiPan kenraaliharjoitus sarjakauteen pelataan äitienpäivänä Kouvolan Pallonlyöjien vieraana.