Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Kiteen Pallo ja PunaMusta Media Oyj pitkäaikaiseen pääyhteistyökumppanuuteen

Kiteen Pallo ja PunaMusta Media Oyj:n tytäryhtiöt Sanomalehti Karjalainen Oy ja PunaMusta Oy ovat solmineet pitkäaikaisen pääyhteistyösopimuksen. Poikkeuksellisen pitkä pääyhteistyökumppanuus yhdistää KiPan, Karjalaisen ja PunaMustan tulevina vuosina monilla eri tavoilla.

Karjalainen ja PunaMusta tulevat olemaan jatkossa näkyvästi esillä niin Rantakentällä kuin muutenkin KiPan toiminnassa. Pääyhteistyökumppanuuden myötä Kiteen Pallo hankkii Rantakentälle myös led-taulun PunaMusta Media Oyj:n tytäryhtiö Profilightin kautta.

– Sanomalehti Karjalainen on merkittävä paikallisen urheilun tukija, ja yhteistyö eri lajien ja seurojen kanssa on tärkeä osa yhteisövastuullisuuttamme, PunaMusta Median digimarkkinointipäällikkö Emma Savimäki kertoo.

– Olemmekin erittäin innoissamme tulevasta pitkäjänteisestä yhteistyöstä Kiteen Pallon kanssa! KiPan ottelutapahtumissa tulevat näkymään tulevina vuosina sekä Karjalainen että maakuntaradio Radio Rex. Lisäksi Karjalainen uutisoi maakunnan urheilusta monikanavaisesti niin verkossa, radiossa kuin lehdessäkin, Savimäki jatkaa.

PunaMusta Media Oyj:n talousjohtaja Arttu Sallinen kertoo PunaMustan haluavan olla vahvasti mukana KiPan kasvutarinassa tulevina vuosina.

– Vastuullisuus on yksi tärkeimpiä teemojamme ja haluamme olla mukana vaikuttamassa ja tukemassa maakunnan urheilua. Kiteen Pallo on tehnyt tällä sektorilla hienoa työtä ja meillä on vahva halu olla tällaisessa kasvavassa toiminnassa mukana.

– KiPalla on nuori joukkue ja haluamme ehdottomasti olla tukemassa KiPan kasvutarinaa, Sallinen sanoo.

KiPassa pitkää pääyhteistyökumppanuutta ja sen mukanaan tuomia uusia asioita odotetaan myös innolla.

– Mahtavaa, että saimme näin pitkän pääyhteistyökumppanuuden sovittua ja saamme sitä kautta rinnallemme yhdet maakunnan suurimmista yrityksistä, Kiteen Pallon myyntineuvottelija Niko Tahvanainen iloitsee.

– Led-taulu tulee nostamaan meidän ottelutapahtumaamme jälleen seuraavalle tasolle ja se sopii muutenkin uudistetulle Rantakentälle täydellisesti. Tunnelman luomisen lisäksi led-taulu avaa meille runsaasti uusia yhteistyömahdollisuuksia kumppaneiden kanssa, Tahvanainen jatkaa.

– Kiteellä halutaan tehdä vahvaa, pohjoiskarjalaiseksi tunnistettavaa kansallispeliä ja siihen työhön tarvitaan rinnalle alueellisesti merkittävät kumppanit, Tahvanaisen kanssa neuvotteluista KiPan puolelta vastannut Mikko Varonen kommentoi.

– PunaMusta ja KiPa ovat Pohjois-Karjalan tunnetuimpia brändejä ympäri Suomen, jotka haluavat molemmat olla Suomen huipulla omilla aloillaan. Yhteistyössä tunnistetaan upeasti synergiat ja olemme erittäin iloisia perinteisen ja modernisoituneen kumppanin pitkäaikaisesta sitoutumisesta kiteeläisen pesäpallon tueksi, Varonen päättää.