Kiteen Pallo toisena vuonna peräkkäin taloudellisesti positiiviseen tulokseen

Koronan tuomista vaikeuksista sekä vaisusta pelillisestä menestyksestä huolimatta Kiteen Pallon tilikausi 1.10.2020-30.9.2021 päätyi 5 868 euroa plussalle. Positiivisen tuloksen mahdollistivat entisestään laajentunut yhteistyökumppaniverkosto, ennätyksellinen kausikorttimyynti ja tarkka taloudenpito.

Myös uudistunut stadion ja tyytyväisyys siihen sekä katsojien että talkoolaisten osalta näkyivät positiivisesti taloudessa katsojamäärien kestäessä hyvällä tasolla, vaikka kausi olikin pelillisesti pettymys. Myös oheispalvelut uudistetulla stadionilla toimivat koko ajan paremmin ja näkyvät positiivisesti taloudessa.

– Ensinnäkin täytyy kiittää meidän laajaa yhteistyökumppaniverkostoamme, kannattajia ympäri Suomen sekä uskomattoman arvokasta työtä tekevää talkooporukkaa. Nämä kolme asiaa ovat aina lähtökohtana seuran toiminnalle, Kiteen Pallon puheenjohtaja Pentti Lipsanen kiittelee.

– Kaksi vuotta sitten määritetty talouslinja ja sopimusrakenteiden uudistus on havaittu toimivaksi ratkaisuksi. Meillä on vahva usko ja luotto, että systemaattisella toiminnalla talouspuoli saadaan toimivaksi myös pidemmällä aikajänteellä, Lipsanen jatkaa.