Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Kiteen Pallo jatkaa Pentti Lipsasen tutussa komennossa

Kiteen Pallon syyskokous pidettiin tiistaina 30.11. ja jäsenistö valitsi Pentti Lipsasen jatkamaan puheenjohtajana myös tulevana kautena. Alkava puheenjohtajakausi on Lipsaselle kolmas Kiteen Pallon puheenjohtajana.

Johtokunnassa jatkavat Hannu Heikkinen, Mika Juvonen, Jarno Kaksonen, Hannu Matikainen, Sami Mielonen, Pekka Sorvi ja Pasi Varonen. Johtokuntaan uusina jäseninä tulevat Sari Eerikäinen ja Juha-Matti Kupiainen.

Johtokunnan ulkopuolisessa aktiivisessa tukijoukossa jatkavat johtokunnasta poisjäävät Marika Lampinen ja Mikko Varonen.

Uuden johtokunnan pitämässä järjestäytymiskokouksessa johtokunta valitsi Sami Mielosen varapuheenjohtajaksi.

Syyskokouksessa esitelty seuran toimintasuunnitelma on luettavissa ohesta.

KITEEN PALLON TOIMINTASUUNNITELMA 2022:

Kiteen Pallo -90 ry:n toimintalajeina jatkuvat edelleen pesäpallo ja salibandy. Pesäpalloa seura pelaa  Miesten Superpesiksessä, miesten suomensarjassa, Miesten ja Naisten Maakuntasarjoissa sekä nuorten sarjoissa. Pojissa joukkueet ovat G-, F-, E-, D-, C- ja B-ikäisissä, G-, E- ja D-pojissa on tulossa kaksi joukkuetta. Tytöissä joukkueet ovat G-, F-, E- ja D-ikäisissä. Pallokerho on suunnattu 5-7-vuotiaille ja toiminta on alkanut marraskuun alussa. Salibandyssa seura pelaa Miesten II-divisioonassa.

Kiteen Pallo panostaa seuratyössään jatkuvuuden turvaamiseen. Se tapahtuu parhaiten laadukkaan juniori- ja seuratyön kautta. Viime vuosina ovat juniorijoukkueet menestyneet hyvin ja se antaa vahvan pohjan tälle työlle. Edustusjoukkueen runko koostuu tälläkin hetkellä vahvasti seuran omista kasvateista.

Kiteen Pallo haluaa olla seurana vahvasti mukana Kiteen ja sen seutukunnan kehittämisessä ja tämä on osa-alue, johon on tarkoitus panostaa tulevaisuudessa entistä enemmän. Tarkoituksena on parantaa etenkin yhteistyötä alueen muiden urheiluseurojen kanssa. Kiteen Pallo on järjestänyt pallokerhon lisäksi myös pesiskoulun kesäisin sekä Kiteellä että Tohmajärvellä ja samaa on tarkoitus jatkaa myös tulevana kesänä. Kiteen Pallo on ollut ja haluaa edelleen olla seutukunnan suurin liikuttaja niin harrastusmääriltään kuin kansan kokoajana uudistettuihin katsomoihin Rantakentälle.

Kiteen Pallon periaatteena on ollut menneinä vuosina nuorten työllistäminen muun muassa jäätelökioskilla, toimistolla ja ottelutapahtumissa. Tätä linjaa on tarkoitus jatkaa edelleen yhtä vahvasti myös ensi kesänä.

Kiteen Pallo tekee vahvaa yhteistyötä kaikkien sidosryhmien kanssa. Esimerkkinä tästä yksi Superpesiksen kotiottelu on tarkoitus pelata myös tulevana kesänä Juvan laguunilla.

Kiteen Kaupunki aloitti vuonna 2020 Rantakentän katsomoiden uudistuksen. Uudistuksen viimeinen vaihe valmistuu ennen kauden 2022 alkua ja ensi kesänä Rantakenttä tarjoaa entistä paremmat puitteet pesäpallo-ottelun järjestämiseen. Myös seuralla itsellään on tarkoitus parantaa kenttäolosuhteita entisestään omilla panostuksillaan.

Kiteen Pallo haluaa myös urheilullista menestystä. Tavoitteena on vakiinnuttaa tulevina vuosina paikka miesten Superpesiksen mitaliotteluissa. Menestys on tärkeää myös taloudenhoidon kannalta. Tekemällä edelleen laadukasta juniorityötä, on menestys mahdollista saavuttaa joukkueella, jossa omien kasvattien panos on merkittävä.

Kiteen Pallo pyrkii jatkuvasti kehittämään myös viestintäänsä niin nettisivuillaan kuin etenkin sosiaalisessa mediassakin. Menneen kahden vuoden aikana tehdyt runsaat panostukset ovat nostaneet KiPan yhdeksi Superpesiksen kärkiseuroista näillä sektoreilla.