Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

24.8.2021. Tämä kausi paketissa KiPalle merkityksettömällä pelillä Koplaa vastaan – ja se näkyi otteissa. KPL-KiPa 2-0 (8-1, 3-1)

KiPan ykköspalkittu Juuso Lattu löi Jesse Eskelisen tuomana KiPan toisella jaksolla 0-1 johtoon. Kakkospalkittu Lassi Vasarainen yhtyy iloon.

– Huomasi, ettei meillä ollut panosta. Pelattiin peli alta pois, sitten ensi kautta kohti. Puhalletaan ensin, sitten täydellä innolla eteenpäin, totesi KiPan ykköspalkittu Hannes Pekkinen.

– Kaverilla ei ollut paras päivä, sen ymmärtää. Heillä on hieno joukkue ja valoisa tulevaisuus, kehui KPL:n ykköspalkittu, KiPassakin 55 ottelua kausilla 2012–2014 pelannut KPL:n ykköspalkittu Matti Latvala.

KiPa oli muuttanut ulkopeliään siten, että Lassi Vasarainen pelasi kakkosvahtina ja Miika Timonen kakkoskopparina Lassin vakiopaikalla.

– Lassi oli meidän parhaita pelaajia ja oli innolla mukana pelissä, kertoi KiPan pelinjohtaja Petri Tuuva.

– Kentällemeno takkusi alussa ja KPL löi hyvin väliin. Purmonen ja Lattu ovat pelanneet 10 peliä hyvillä tehoilla, nyt ei ollut heilläkään paras päivä, kiteytti KiPan pelinjohtaja Petri Tuuva.

Elmeri Purmonen tasapainoilee

Avausjakso ratkesi jo toisessa vuoroparissa, missä KPL teki neljä juoksua mennen 6-0 johtoon. Juoksuista tuli kaksi harhaheitoilla eikä ulkopelin otteet olleet muutenkaan kummoisia.

Kaikki pallot eivät osuneet tänään KiPan räpylöihin, tässä Kasperi Kakonen nappaa kopin

Toisella jaksolla KiPa pelasi pirteämmin ja meni toisen vuoroparin alkavalla riemastuttavasti 0-1 johtoon, kun Juuso Lattu kotiutti hermopallolla Jesse Eskelisen. Valitettavasti johto ei kauan kestänyt kun KiPan seuraavassa ulkovuorossa annettiin omilla virheillä kolme juoksua.

KPL:n tasoittavalla Matti Latvala onnistui koukkunäpyllä kotiuttamaan Tommi Mäentaustan kun Jarkko Matikka ei saanut palloa kouraansa. Toni Kohosen lyönti linjaan kotiutti Ville Pesun, kun lukkari Eskelinen kauhoi pallon taakseen kotipesässä. Iiro Nokkalan lyönnissä tuli Vasaraiselle ainoa ulkopelivirhe pallon livahtaessa räpylän alta Lassin ruvetessa heittämään ennen kuin pallo oli räpylässä. Näin Matti Latvala toi 3-1, mikä jäikin jakson lopputulokseksi.

Sami Partanen pelasi tänään Kouvolassa 1195 katsojan edessä 500. ottelunsa KiPan paidassa Superpesiksen runkosarjassa!

Katso myös kauden 2021 viimeisen ottelun kuvagalleria

Juuso Lattu ja Samu-Kalle Varonen, yhdessä eteenpäin