Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Rantakentän katsomot jaetaan kahteen lohkoon ja yleisölle vahva maskisuositus

Koronatilanteen pahenemisen vuoksi Kiteen Pallo haluaa kantaa vastuunsa turvallisesta pesiskesästä kauden 2021 loppuun saakka. Tämän vuoksi Kiteen Rantakentän katsomot jaetaan loppukauden ajaksi kahteen lohkoon.

Lohkoon 1 kuuluvat kakkospuolen aurinkokatsomo, kakkospuolen katettu katsomo, VIP-katsomo sekä VIP-tila Susiklubi ja lohkoon 2 kotipesän takakatsomo, kolmospuolen katettu katsomo, kolmospuolen aurinkokatsomo sekä anniskelualue Sudenpesä. Lohkon 1 sisäänkäynti tapahtuu rannan puolen portilta ja lohkoon 2 kaupungin puolen portilta. Molemmille lohkoille järjestetään omat kioski- ja WC-palvelut.

Yleisölle on voimassa vahva maskisuositus ja katsomoissa on muistettava pitää huolta turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta.

Yleisömäärän osalta mitään rajoituksia ei ole edelleenkään voimassa.

Noudatetaan kaikki yhdessä näitä suosituksia ja varmistetaan, että saamme nauttia turvallisesta pesäpallokaudesta syksyyn saakka.

Tervetuloa Rantakentän tunnelmaan!