Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Jesse Eskelinen jatkaa KiPassa

Jesse Eskelinen, 24, ja Kiteen Pallo ovat solmineet kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen. Neljättä kauttaan Kiteellä pelaava Eskelinen on murtautunut tällä kaudella sarjan kärkivaihtajien ja -etenijöiden joukkoon, mistä osoituksena ovat sijoitukset kymmenen parhaan joukossa sekä etenijä- että kärkilyöntitilastossa.

– Tämä kausi on ollut meillä ailahtelevainen ja varsinkin alkukaudesta alisuoritettiin pahasti. Viime peleissä pelin taso on kuitenkin parantunut huomattavasti ja uskoa löytyy, että kausi saadaan vielä käännettyä positiiviseksi, Jesse luottaa.

Jatkopäätös oli syntynyt helposti ja tulevaisuuden mies näkee Kiteellä kirkkaana.

– Seuran puolelta kaikki asiat ovat hoituneet erittäin hyvin, ja joukkue on nuori ja potentiaalinen menestymään.

– Lisäksi olen viihtynyt Kiteellä erinomaisesti ja seuran tulevaisuus vaikuttaa kaikin puolin valoisalta, joten jatkopäätös oli helppo tehdä, Jesse kertoo.

– Ensi vuonna itsellä on tavoitteena kehittyä edelleen kokonaisvaltaisesti sekä sisä- että ulkopelissä ja sitä kautta auttaa joukkuetta kohti mitalipelejä, Jesse jatkaa.

Myös seuran puolelta Jesse nähdään yhtenä tärkeimmistä palasista KiPan matkassa kohti sarjan kärkeä.

– Jesse jatkaa edelleen matkaansa kohti huippupelaajien eliittiä. Tänäkin vuonna olemme saaneet nauttia Kiteen väreissä Suomen nopeimpien jalkojen yhdistelmästä, kun kärjessä on viilettänyt kaksikko (Elmeri) Purmonen – Eskelinen, Mikko Varonen hehkuttaa.

– Huippuetenemisen lisäksi Jesse on noussut jo sarjan vaihtolyöjien top kymppiin taidokkaalla mailatyöskentelyllään, Mikko jatkaa.

– Huippulukkarin matka vaatii kovaa omistautumista, jota Jesseltä löytyy sekä yhteispeliä muun laadukkaan joukkueen kanssa. Tämän myötä pääsemme nauttimaan jo välähdyksittäin nähdystä huippulukkarista entistä enemmän, Mikko päättää.