Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Juho Kaikko KiPan kakkospelinjohtajaksi

Alkukauden Haminan Palloilijoiden pelinjohtajana toiminut Juho Kaikko liittyy Kiteen Pallon Miesten Superpesis-joukkueen vahvuuteen kakkospelinjohtajaksi. Sopimus kattaa kuluvan kauden ja Kaikko on mukana jo huomenna ottelussa Koskenkorvan Urheilijoita vastaan.

– Onhan tämä ollut erikoinen kausi itselle, kun 7-8 kuukautta tein tuossa töitä Haminan eteen. Mutta erittäin innokkaalla mielellä hyppään tähän mukaan.

Varosen Mikko soitti tuossa viikolla ja aika nopeasti saatiin asiat selviksi, tämä on mielenkiintoinen uusi mahdollisuus itselle, Juho taustoittaa.

Täksi kaudeksi Haminan Superpesikseen pelinjohtajana nostanut Kaikko näkee KiPassa selkeää potentiaalia ja että hänellä on annettavaa joukkueelle etenkin ulkopelin saralla.

– Viime kaudella erittäin hyvin pelanneen joukkueen odotukset nousivat entisestään tälle kaudelle, ja alkukausi ei varmasti ole sujunut siten, kuten odotettiin. Joukkueessa on kuitenkin runsaasti erittäin laadukkaita pelimiehiä ja etenkin etukenttää pidän koko sarjan parhaana.

– Koen, että ulkopeli on se oma vahvuus ja sille puolelle tulen varmasti panostamaan. Sitten tietenkin tuon oman panokseni myös kaarelle, siinä rooli tulee vielä tarkentumaan, mutta pääpaino tulee olemaan ulkopelissä, Juho kertoo.

– Lisäksi olen Tuuvan Petrille myös henkisenä apuna, nyt hänelle on joku muukin kuin pelaajat kenen kanssa vaihtaa ajatuksia, Juho jatkaa.

Myös KiPan puolelta yhteistyötä Juhon kanssa odotetaan innolla.

– Joukkue on vahvistunut pesiksen huippuosaajalla, joka tuo nuorta, mutta vahvaa itäsuomalaista osaamista. Juholla on Haminan lisäksi pitkä kokemus sekä JoMa että KPL:n taustoilta ja joukkueessa on hänelle tätä kautta myös paljon tuttuja pelaajia.

– Olimme hyvin hereillä, saatiin harvinainen apu nopeasti tärkeään tarpeeseen ja yhteistyö Tuuvan kanssa tulee varmasti toimimaan saumattomasti, Mikko Varonen iloitsee.