Yleisötilaisuuksien rajoitukset poistuvat – Rantakentän maksimikatsojamäärä nousee 3000 katsojaan

Itä-Suomen Aluehallintovirasto kumosi viime viikolla ulkona järjestettävien yleisötilaisuuksien rajoitukset ja tällä hetkellä tapahtumien järjestäminen ulkotiloissa on Pohjois-Karjalassa melko vapaata.

Tämän AVI:n uusimmat päätöksen myötä myös Rantakentällä ottelutapahtuman järjestäminen alkaa olla lähellä normaalia ja maksimiyleisömäärä nostetaan 75 prosenttiin täydestä kapasiteetista eli 3000 katsojaan. VIP-tiloissa jatketaan samalla maksimihenkilömäärällä ja yhtä ottelua kohden VIP-tilassa on paikkoja maksimissaan 74 henkilölle.

Vapaammista rajoituksista huolimatta on edelleen tärkeää huolehtia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

JUVALLA RAJOITUKSIA VIELÄ VOIMASSA – KATSOMOON VOIDAAN OTTAA 1500 KATSOJAA

Kiteen Pallo pelaa torstaina 10.6. kello 18 kotiottelunsa Siilinjärven Pesistä vastaan Juvalla, Puistolan Pesäpallokentällä. Juvalla turvavälejä koskeva rajoitus on edelleen voimassa, mutta rajoituksissa ei sielläkään ole määritetty mitään tarkkaa maksimihenkilömäärää tilaisuuksiin.

Turvaväleistä pystytään huolehtimaan silloin, kun Juvalla pelattavaan otteluun katsomoihin otetaan maksimissaan 1500 katsojaa. Mitään lohkojärjestelyitä ei Juvallakaan ole käytössä, vaan istumaan voi mennä mihin katsomoon tahansa.

Liput ennakkoon KiPan kotiotteluihin voit hankkia Nettilipusta tai KiPan toimistolta (ottelupäivinä KiPan jäätelökioskilta)!