KIPA-hero-Kiteen-Pallo

Rantakentälle voidaan ottaa 1500 katsojaa – kaikkien kotiotteluiden liput nyt myynnissä

AVI:n uusimpien ohjeistusten mukaisesti Rantakentälle voidaan ottaa 1500 katsojaa. Viime kaudelta ja harjoitusotteluista tutut lohkot eivät ole enää käytössä, vaan kaikista sisääntuloista voi mennä istumaan mihin katsomoon hyvänsä.

Kenttäalueella on pidettävä huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta, saman seurueen jäsenet voivat istua yhdessä. Kasvomaskin käyttö ottelutapahtumassa ei ole pakollista, mutta sitä suositellaan. Kaikki ottelutapahtumassa työskentelevät tulevat käyttämään kasvomaskia ottelutapahtumissa.

Ottelutapahtumassa yleisöä palvelee katsomokioskien lisäksi kolme kioskia katsomoiden takana, yksi kolmospuolella ja kaksi kakkospuolella. Fanituotemyyntipisteet sijaitsevat kakkos- ja kolmospuolella katetun katsomon takana. WC-tilat sijaitsevat tuttuun tapaan kuuluttamorakennuksen takana ja rannan varastorakennuksessa, lisäksi kenttäalueella on useita bajamajoja, muun muassa anniskelualueen läheisyydessä.

Anniskelualue Sudenpesä palvelee normaalisti kolmosjatkeella ja VIP-tila Susiklubi löytyy tuttuun tapaan kakkospuolen aurinkokatsomon takaa. VIP-katsomo, joka on varattu VIP-lipun tai -kausikortin hankkineille sekä otteluisännän vieraille sijaitsee kakkospuolen katetun katsomon etuosassa.

Lasten leikkipaikka Muksula ei ole käytössä ottelutapahtumissa ainakaan toistaiseksi, sillä lasten leikkipaikassa turvaväleistä huolehtiminen on hankalaa.

Tulevana kesänä Rantakentällä pelataan myös Naisten Superpesistä, kun 4.7. Joensuun Maila kohtaa Kiteellä Roihuttaret Helsingistä. Nettilipussa on nyt myynnissä liput myös tähän otteluun ja tarjolla on myös yhteislippu, joka sisältää kello 13 pelattavan Naisten Superpesis-ottelun ja kello 17 pelattavan Miesten Superpesis-ottelun KiPa – Manse PP.

Noudatetaan kaikki yhdessä AVI:n ja valtiovallan ohjeita ja suosituksia, näin varmistamme turvallisen pesiskesän 2021. Tervetuloa Rantakentän tunnelmaan! Kaikkien runkosarjan kotiotteluiden liput ovat nyt myynnissä Nettilipussa!

Katsomokartta, Kiteen Rantakenttä