KIPA-hero-Kiteen-Pallo

Rantakentän yleisöjärjestelyihin muutoksia – katsomoihin voidaan ottaa 1500 ihmistä

AVI:n uuden ohjeistuksen mukaisesti Rantakentällä järjestettäviin ottelutapahtumiin pystytään ottamaan enemmän yleisöä. Jatkossa Rantakentän 4000 katsojan kapasiteetista on käytössä 1500 paikkaa. Katsomoiden lohkoista luovutaan ja kaikista sisäänkäynneistä voi mennä mihin tahansa katsomoon istumaan. Katsomoissa on noudatettava suositusten mukaista turvaväliä, mutta saman seurueen jäsenet voivat istua yhdessä.

Myös anniskelualue Sudenpesä palvelee kaikkia katsojia. Anniskelualueella on huolehdittava katsomoiden tapaan suositusten mukaisesta turvavälistä. Anniskelualue on toiminnassa viimeistään runkosarjan otteluissa, mahdollisesti jo harjoitusottelussa lauantaina 22.5.

Näiden uusien rajoitusten myötä Kiteen Pallon Miesten Superpesisjoukkueen otteluissa otetaan käyttöön normaali lippukäytäntö. Harjoitusotteluissa normaali lipun hinta on 10 euroa, 5-17-vuotiaiden lipun hinta on 5 euroa ja alle 5-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi. Myös kausi- ja VIP-korttilaiset sekä KiPan omat juniorit ja Staff-korttilaiset (talkoolaiset) pääsevät harjoitusotteluihin ilmaiseksi. Runkosarjan otteluissa lippukäytäntö on muuten sama, mutta normaali lipun hinta on 20 euroa.

Kausi- ja VIP-korttilaisille on varattu kiintiö rajatussa yleisömäärässä, eikä otteluun tulemisesta tarvitse tehdä enää erillistä ennakkoilmoittautumista.

Nämä rajoitukset ovat voimassa 15.6. saakka ja Nettilipussa on nyt myynnissä lauantain 22.5. harjoitusottelun liput sekä kahden ensimmäisen runkosarjan ottelun liput.

Juvalla 10.6. pelattavan Kiteen Pallo – Siilinjärven Pesis ottelun maksimi katsojamäärä tarkentuu vielä lähipäivinä.

VIP-tila Susiklubissa tulee noudattaa ravintoloiden rajoituksia eli istumapaikoista 75 % saa olla käytössä. Tämän vuoksi VIP-tila Susiklubi on ainakin alkukauden otteluiden osalta loppuunmyyty, eikä yksittäisiä VIP-lippuja ole myynnissä toistaiseksi ainakaan runkosarjan kahteen ensimmäiseen otteluun.