KIPA-hero-Kiteen-Pallo

Superpesiksen sarjaohjelmat julkaistu – KiPa avaa kautensa Rantakentällä 3.6.

Miesten Superpesiksen uusi sarjaohjelma on julkaistu. Kiteen Pallo aloittaa kautensa kotiottelulla Pattijoen Urheilijoita vastaan torstaina 3.6. kello 18. Runkosarjan viimeinen kierros pelataan tiistaina 24.8., jolloin KiPa kohtaa vieraskentällä Kouvolan Pallonlyöjät.

Alustavan aikataulun mukaan pudotuspelit alkavat perjantaina 27.8. ja mestari on selvillä viimeistään sunnuntaina 26.9. Pudotuspelien tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Sarjajärjestelmästä voit lukea tarkemmin Superpesiksen sivuilta. Kaikki KiPan ottelut löydät täältä ja sarjaohjelman kokonaisuudessaan täältä.

Liput KiPan kotiotteluihin tulevat myyntiin Nettilippuun heti, kun mahdolliset yleisörajoitukset kesäkuusta eteenpäin ovat tiedossa. Kaikki ottelut kotiottelut sisältävät kausi- ja VIP-kortit sekä klubijäsenyydet ovat myynnissä verkkokaupassa.