Yleisöä voidaan ottaa Rantakentän ottelutapahtumiin 3.5. alkaen

AVI tiedotti 30.4., että kokoontumisrajoitukset yleisötilaisuuksia koskien kevenevät Pohjois-Karjalassa. 3.5. alkaen voidaan järjestää yli 50 hengen yleisötilaisuuksia, mutta yleisö on jaettava maksimissaan 50 hengen lohkoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että myös Kiteen Pallon ottelutapahtumiin voidaan ottaa yleisöä toukokuun aikana.

Rantakentän katsomojärjestelyt

Rantakentän katsomot tullaan jakamaan kuuteen 50 hengen lohkoon, ja liikkuminen ottelutapahtumissa on mahdollista vain oman lohkon sisällä. Katsojille tullaan turvaamaan riittävät turvavälit lohkoissa ja kaikkien lohkojen sisäänkäynneillä on käsidesit. Maskin käyttö ottelutapahtumissa on suositeltavaa, mutta vapaaehtoista.

Kaikkiin lohkoihin tullaan järjestämään WC-tilat, mutta kioskipalveluiden järjestäminen kaikkiin lohkoihin on epätodennäköistä. Kioskipalveluista tiedotamme vielä tarkemmin ennen Miesten Superpesis-joukkueen ensimmäistä harjoitusottelua.

Katettu katsomo tullaan jakamaan sekä kakkos- että kolmospuolella kahteen lohkoon ja aurinkokatsomot muodostavat molemmilla puolille yhdet lohkot. Maksimiyleisömäärä 31.5. saakka Rantakentällä tulee olemaan siis 300 katsojaa.

Tarkka katsomokartta lohkojaoista julkaistaan vielä ennen Miesten Superpesis-joukkueen ensimmäistä harjoitusottelua.

Superpesis-joukkueen harjoitusotteluiden lippukäytännöt

Kiteen Pallon Miesten Superpesis-joukkue pelaa kolme harjoitusottelua Rantakentällä toukokuun aikana. Torstaina 13.5. kello 17 KiPa kohtaa Joensuun Mailan, sunnuntaina 16.5. kello 14 Siilinjärven Pesiksen ja lauantaina 22.5. kello 16 Haminan Palloilijat.

Rajoitettu yleisömäärän myötä harjoitusotteluissa on poikkeuksellinen lippukäytäntö. Kausi- ja VIP-kortin omaaville on vapaa sisäänpääsy ja heille on myös varattu sisäänpääsy sekä paikka katetussa katsomossa 300 katsojan joukossa. Kausi- ja VIP-korttilaisen tulee kuitenkin ilmoittaa, mikäli on tulossa harjoitusotteluun.

Ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse kipa@kipa90.com tai puhelimitse 040 129 2885 arkisin klo 9-16. Kausi- ja VIP-korttilaisille varatut paikat vapautetaan myyntiin kolme vuorokautta ennen ottelua, joten varmistaakseen paikkansa, tulee ilmoittautuminen tehdä ennen tätä. Eli 13.5. pelattavaan otteluun kausi- ja VIP-korttilaisten paikkoja pidetään varattuina maanantaihin 10.5. klo 17 saakka.

Pääsylipun hinta harjoitusotteluissa on 10 euroa ja hinta koskee kaikkia yli 5-vuotiaita, alle 5-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Poikkeuksena normaalista pääsylipusta ovat ainoastaan Kiteen Pallon omat juniorit ja Staff-korttilaiset (talkoolaiset), joiden pääsylipun hinta on 5 euroa.

Ennakkomyynnissä ovat ainoastaan normaalit 10 euron pääsyliput, KiPan omien junioreiden ja talkoolaisten 5 euron liput myynnissä ainoastaan portilla 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Joten mikäli omat juniorit, talkoolaiset tai alle 5-vuotiaalle haluaa varmistaa paikan katsomossa ennakkoon, tulee ostaa normaali 10 euron pääsylippu.

Liput harjoitusotteluihin ovat ennakkomyynnissä Nettilipussa ja voit varmistaa paikkasi Rantakentän kauden avauksessa TÄSTÄ!

Lipun voi käydä lunastamassa myös Kiteen Pallon toimistolta. Toimisto on auki toukokuusta alkaen keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10-17.

Varsinaisen Superpesis-kauden lippukäytännöistä tiedotamme myöhemmin.

Tervetuloa Rantakentän tunnelmaan!