Tervetuloa KiPa90-sivustolle!

Jarkko Matikalle loppukauden sopimus

Kiteen Pallo ja Jarkko Matikka, 25, ovat solmineet try-outin jatkoksi loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

– Jarkon näytöt talvikaudelta vakuuttivat meidät siitä, että hän on sopiva palanen laajentamaan pelaajamateriaaliamme, KiPan sopimusneuvotteluista vastaava Pasi Varonen kertoo.

– Jarkko tuo joukkueeseen lisää jalkoja sekä perusvarmaa ulkopeliä, Varonen jatkaa.

Matikka kärsi talvikauden aikana pienestä jalkavaivasta ja pelasi sen vuoksi vain osan KiPan hallipeleistä. Mies paikkasi parissa pelissä kärkimiehenä armeijan harmaissa ollutta Elmeri Purmosta ja hoiteli ulkopeliä polttolinjassa varmoin ottein.

– Kaikilla osapuolilla oli varmastikin alusta alkaen ajatuksena, että sopimus syntyy. Hyvä, että sopimus on nyt tehty ja itse olen ainakin tyytyväinen, Jarkko kertoo.

– Talvi on mennyt hyvin, minut otettiin heti hyvin vastaan ja on kaiken kaikkiaan hyvät fiilikset. Kaikki tekevät kovasti hommia ja kaikesta huomaa, että seuran ja joukkueen tavoitteet ovat korkealla, Jarkko miettii talvikautta.

Tulevaa kesää mies odottaa innolla ja etenkin uuden kotiyleisön eteen pääsy kihelmöi.

– Kesää ajatellen fiilikset ovat positiiviset, kun vaan nyt päästäisiin pelaamaan. Odotan innolla, että saadaan ottaa Rantakentälle yleisöä katsomoon ja toivottavasti sitä tulee runsaasti.

– Tavoitteemme ovat tosiaan korkealla ja niiden saavuttaminen vaatii, että on illasta toiseen pelattava kovalla tasolla, Jarkko päättää.

Lisätietoja: Pasi Varonen, puh. 0500 543 731