<< Takaisin kauppaan

Nightwish x Rantakenttä 16.6.2023 -keikkapaita

30.00 

UNIIKKI ERIKOISTUOTE, RAJOITETTU ERÄ! Tätä varta vasten Nightwishin Human. :II: Nature. -maailmankiertueen Kiteen Rantakentän 16.6.2023 keikalle tehtyä tapahtumapaitaa on saatavana vain rajoitettu määrä. Toimi nopeasti ja varmista, että saat itsellesi tämän erikoistuotteen! Upean kuvan paitaan on taiteillut Ville Pirinen.

Paidat ovat jo noudettavissa Kiteen Pallon toimistolta tai fanituotemyymälä KiPakaupasta otteluiden aikana. Suuren tilausmäärän vuoksi normaali toimitusaika voi olla hieman pidempi, 3-7 arkipäivää.

Mikäli haluat varmistaa paidan toimituksen postilla ennen konserttia, teethän tilauksen viimeistään sunnuntaina 4.6.

Paitoja ei tulla tilaamaan lisää tämän yhden erän jälkeen.

”Tiesin, että Tuomas on tunnustuksellinen Disney-fani, joten lähdin liikkeelle ajatuksesta piirtää Nightwishin jäsenistä ns. Ankkalinna-versiot. Aikoinaan KiPalle piirtämäni liekkisusihahmo edusti jo valmiiksi vastaavaa klassista sarjakuvatyyliä. Kuvassa KiPan liekkisudet räjähtävät pesisstadionkeikan pyroina, ja kuvaan on sisällytetty muutakin kiteeläistä bongattavaa, kuten kaupungin vaakunaruoria Floorin kaulariipukseksi tai Empulle ylle judomestarin pukua ja mustaa vyötä. Erittäin hauska kuvitushomma aikoinaan itsekin Kiteen pesisjunnuissa pelanneelle kuvittajalle!”

-Ville Pirinen-