<< Takaisin kauppaan

Myyntipaikka Kiteen keskustasta Nightwish-konserttiviikonlopulle 15.-17.6.2023

620.00 

Kiteeläinen musiikkimaailman ylpeys Nightwish esiintyy Kiteen Rantakentällä perjantaina 16.6.2023 ja Kiteellä tapahtuu koko viikon ja viikonlopun. Konserttiin on myyty 10 000 lippua, joista selvästi suurin osa Kiteen ulkopuolelle, joten Kiteelle odotetaan ennätysmäistä ihmismäärää tuolle viikonlopulle.

Yrittäjille on tarjolla erinomaisia myyntipaikkoja Kiteen keskustassa KiteeNWeekendissä Kiteen torilla ja Kiteentiellä.

Kiteentiestä osa on suljettu ajoneuvoliikenteeltä torstaista 15.6. klo 12 lauantai-iltaan 17.6. saakka ja torin lisäksi tähän tulee yrittäjille myyntipisteitä. Torin myyntipaikat ovat yrittäjillä käytettävissä torstai-aamusta kello 9 lauantai-iltaan klo 22 saakka. Kiteentien myyntipaikat ovat käytettävissä torstaista kello 13 lauantai-iltaan kello 21 saakka.

Myyntipaikan koko on 4 x 4 metriä. Mikäli olet kiinnostunut useammasta myyntipaikasta, otathan yhteyttä alareunassa olevaan Vili Hurskaisen puhelinnumeroon, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisratkaisu.

Myyntipaikkoja on tarjolla rajoitettu määrä, joten toimi ripeästi ja varaa oma paikkasi.

Myyntipaikat on numeroitu oheiseen karttaan, otamme kaikkiin myyntipaikan varanneisiin yhteyttä varauksen jälkeen ja vahvistamme myyntipaikkasi numeron.

Myyntipaikan hinta sisältää alv:n.

Tervetuloa KiteeNWeekendiin!

Lisätietoja myyntipaikoista saat Vili Hurskaiselta, puhelinnumero 040 127 9899 tai vili.hurskainen@kipa90.com.