Harjoitusottelu: Kouvolan Pallonlyöjät vs. Kiteen Pallo 1-0 (3-0, 0-0)

vs

Kouvola parempi vähäjuoksuisessa kamppailussa KSS Energia Areenalla

Yhteenveto

KiPa oli ottelussa liikenteessä vajaamiehisenä, kun vakiokokoonpanosta puuttui käytännössä viisi pelaajaa. Elmeri Purmonen ja Lassi Vasarainen olivat kiinni armeijan harmaissa ja Sami Partanen sekä Jarkko Matikka olivat sivussa. Juuso Lattu oli mukana jokeripaidassa, mutta ei käynyt lyömässä kertaakaan.

KiPa aloitti ottelun sähäkästi, kun kärkenä pelannut Kasperi Kaksonen puhkaisi ottelun ensimmäisellä lyönnillä kakkosrajan, mutta pallo pomppasi vanhasta katsomosta suoraan takaisin ulkopelaajalle ja tuloksena oli risti kakkospesältä. Sisäpeli ja etenkin kentällemeno yskähteli koko pelin ajan, eikä kolmostilanteilla päästy juhlimaan.

Yksi ottelun valopilkuista oli 16-vuotias Topias Kaksonen, joka on ollut ulkokentällä hallikaudesta lähtien kuin kala vedessä ja väläytteli nyt myös sisäpeliosaamistaan. Topias saatteli Joni Lehikoisen ensin ykköspesältä taidokkaalla yhden käden koukkunäpyllä kakkoselle ja heti perään tyylikkäällä hidastetulla kolmoselle.

Isänniltä avausjaksolla juoksunlyönnissä onnistuivat kokeneet Matti LatvalaToni Kohonen ja Janne Kivipelto. Toisella jaksolla KiPa tylsytti myös Koplan sisäpelin, eikä kumpikaan joukkue saanut juoksuja aikaiseksi.

– Ulkopeli oli meillä ihan ok, sisäpeli ei, ei itsellänikään, harmitteli KiPan lukkari Jesse Eskelinen ottelun jälkeen.

– Hyvää oli se, että jätettiin Kopla nollille toisella jaksolla, Jesse jatkoi.

Tiedot

Päivämäärä Aika Sarja Sarjakausi
20.05.2021 18:00 Superpesis 2021

Paikka

KSS Energia Areena
KSS Energia Areena, Topinkuja, Putkinotko, Keskusta, Kouvola, Kouvolan seutukunta, Kymenlaakso, Southern Finland, Mainland Finland, Finland

Tulokset

Joukkue12Yht.
Kouvolan Pallonlyöjät301
Kiteen Pallo000

Kouvolan Pallonlyöjät

AB R H RBI 2B 3B HR SB BB SO LOB
00000000000
IP H R ER BB SO HR
0000000

Kiteen Pallo

AB R H RBI 2B 3B HR SB BB SO LOB
00000000000
IP H R ER BB SO HR
0000000