Harjoitusottelu Kiteen Pallo vs. Siilinjärven Pesis 2-0 (7-3, 4-3)

vs

Epätasaisellaki esityksellä puhdas voitto SiiPestä kevään toisessa harjoitusottelussa

Yhteenveto

KiPan ja SiiPen harjoitusottelu aurinkoisella mutta ukkoskuuron säväyttämällä Rantakentällä ei ollut sellaista rallattelua, jota KiPan pelinjohtaja Petri Tuuva oli odottanut.

SiiPen jokeripaidassa pelannut ex-kipalainen Jiri Pippola löi toisella jaksolla kaikki kolme vieraiden juoksua. SiiPe johtikin jaksoa ennen viimeisen vuoroparin KiPan tasoittavaa sisävuoroa 1-3, mutta KiPan luottokotiuttajat käänsivät toisenkin jakson kotivoitoksi.

Avausjaksolla nähtiin kolme läpilyöntiä: toisessa vuoroparissa Samu-Kalle Varosen läpäri kakkosrajasta oli 1+2 juoksun arvoinen Juuso Latun ja Hannes Pekkisen juostessa kunnarin edellä kotiin. Näin KiPa komeasti 3-0 johtoon. Tasoittavalla heti toisena lyöjänä vieraiden Samu Vainikaisen tälli samaan paikkaan oli kunnarin ja Sebastian Lahden tuoman juoksuun arvoinen, joten tilanne kaveni 3-2:een.

Siihen ilotulitus loppuikin ja kolmas vuoropari oli juoksuton kun molemmat joukkueet sössivät kaksi takapaloa itselleen.

Viimeisessä vuoroparissa jaksovoiton KiPalle varmistanut Pekkinen löi kumuran, joka pomppasi kolmoskopparin yli maisemiin kunnarin ja Elmeri Purmosen sekä Jesse Eskelisen tuomien juoksujen arvoisesti ja taululle 6-2.

Lisäksi vielä Valentin Ikonen ja Samu Vainikainen löivät yhdet juoksut mieheen, joten jakso päättyi KiPalle 7-3.

Toisen jakson alkaessa Rantakentän päälle tuli sadekuuro ja sisällä aloittanut SiiPe meni 0-2 johtoon Jiri Pippolan lyönneillä. Toinen juoksuista tuli märän pallon sirvahtaessa kakkospuolelta helposti kohti rantaa.

KiPa ei saanut sisäpeliään oikein toimimaan ja kolmannen alkavalla SiiPen Pippola lisäsi pitkällä kakkosrajanäpyllä vieraiden johdoksi jo 0-3. Tasoittavalla KiPakin heräsi ja Sami Mikkolanahon kova veto keskikenttään riitti Pekkiselle, joka toi kavennuksen 1-3.

Viimeisen vuoroparin tasoittavalla Ikosen välilyönnillä Eskelinen toi ajolähdöstä KiPan jo juoksun päähän 2-3. Jatkoajoista Mikkolanahon kakkossaumavedolla Pekkisen tuomana tasoitus 3-3 ja toisella lyöntikierroksella taululla oli vasta yksi palo kun Varosen nätillä välilyönnillä Eskelinen toi jaksovoiton juoksuin 4-3.

Ottelun kolmostilanteet niukasti 18-17 KiPalle, kärkilyönnit selvemmin 45-30.

Tiedot

Päivämäärä Aika Sarja Sarjakausi
16.05.2021 14:00 Superpesis 2021

Paikka

Rantakenttä
Rantakenttä, 486, Kitee, Keski-Karjalan seutukunta, North Karelia, Regional State Administrative Agency for Eastern Finland, Mainland Finland, 82500, Finland

Tulokset

Joukkue12Yht.
Kiteen Pallo742
Siilinjärven Pesis330

Kiteen Pallo

AB R H RBI 2B 3B HR SB BB SO LOB
00000000000
IP H R ER BB SO HR
0000000

Siilinjärven Pesis

AB R H RBI 2B 3B HR SB BB SO LOB
00000000000
IP H R ER BB SO HR
0000000