Ville Hämäläinen jatkaa KiPassa!

Ville Hämäläinen, 29, jatkaa Kiteen Pallon väreissä myös kaudella 2019. Kirjoitettu jatkosopimus kattaa myös option kaudesta 2020. Välivuoden jälkeen onnistuneen paluun KiPaan tehnyt Hämäläinen merkkautti itselleen 25 ottelussa 113 kärkilyöntiä. Lyötyjä juoksuja kertyi kuusi ja tuotuja 39.

-Itselle henkilökohtaisesti välivuosi teki hyvää. Löysin uutta puhtia treenaamiseen sitä kautta ja se näkyi varmaan myös otteissa kentällä. Myös joukkueen esityksessä kokonaisuutena oli paljon hyvää: nuoret pelaajat menivät eteenpäin ja moni meidän jätkistä pelasi uran parasta pesistä. Oikeaan suuntaan mentiin, vaikka tulos jäikin hieman tavoitellusta.

Hämäläiselle on kaavailtu jo viime kaudelta tuttua roolia KiPan sisäpelin kärjessä. Tutussa seurassa onkin Hämäläisen mukaan mielekästä jatkaa ja tavoitteetkin alkaa olla selvät:

-Olen edustanut KiPaa pitkään ja kyllä se on minun kotiseura. On mukava olla tekemässä KiPan tarinaan uutta lukua. Tavoite on parantaa viime vuodesta niin henkilökohtaisesti, kuin joukkuetasollakin.

KiPan joukkue koki alkusyksystä muutoksia kokeneiden pelaajien lähtiessä etsimään uusia haasteita pesisuralleen:

-Itse olen joukkueemme kokeneimmasta päästä, pyrin käyttämään kokemustani hyväksi joukkueen eteen niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Pelikenttien lisäksi Hämäläinen on aloittanut työskentelyn myös KiPan toimiston puolella myynnin ja markkinoinnin parissa.

-On ihan mielenkiintoista päästä tutustumaan seuran toimintaan kokonaisuutena muutenkin kuin pelaajana, Hämäläinen lisää.

Hämäläisen sopimuksen myötä KiPan sopimustilanne on seuraava:

 • Jani Ahonen
  Jesse Eskelinen
  Topi Hurskainen
  Ville Hämäläinen
  Valentin Ikonen
  Ville Kotro
  Ville Liukku
  Juhani Myyryläinen
  Hannes Pekkinen
  Jiri Pippola
  Oskari Purmonen
  Veli-Matti Sigvart
  Juha Toikka
  Antti-Jussi Toropainen
  Samu-Kalle Varonen
  Pelinjohto:
  Raimo Bragge