Simo Rahunen siirtyy KiPasta uusien haasteiden pariin

Kiteen Pallon Superpesismiehistössä kaudesta 2006 saakka esiintynyt Simo Rahunen, 28, siirtyy KiPasta uusien haasteiden pariin kaudelle 2019. Kiteen Pallo haluaa kiittää 329 ottelua Superpesistä KiPassa pelannutta omaa kasvattiiaan menneistä vuosista ja toivottaa onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin.

Tässä Simon omat terveiset kipalaisille:

”Hyvä KiPan pesisyhteisö,

urheiluun ja urheilemiseen kuuluvat aika ajoin muutos ja uudistuminen. Tänä syksynä tuo muutoksen ja uudistumisen tarve on tullut vastaan omalle kohdalleni. Varsin pitkän, yhteensä 12 kokonaista Superpesis-kautta Kiteen Pallon paidassa kestäneen ajanjakson jälkeen haen uusia haasteita ja kokemuksia pesisuralleni toisaalla.

Haluan tällä lyhyellä kirjoituksella lämpimästi kiittää kaikkia tähänastisella matkallani mukana olleita kannattajia, joukkuekavereita, pelinjohtajia, valmentajia, huoltajia, seuran taustahenkilöitä, talkoolaisia, yhteistyökumppaneita ja kaikkia muitakin eri tavoin Kiteen Pallon mukana myötäeläviä tahoja. On ollut suuri ilo ja etuoikeus saada kasvaa pienestä pesisjuniorista saakka aikuiseksi mieheksi ja superpesispelaajaksi yhden ja saman seuran värejä kantaen. Olen vilpittömästi kiitollinen kaikesta siitä luottamuksesta, arvostuksesta, ja vastuusta, jota olen osakseni KiPassa eri vaiheissa saanut.

Toivotan Kiteen Pallolle kaikkea hyvää ja menestystä tulevaisuuteen!

Nähdään pelikentillä,

Simppi ”