Runkosarjan otteluihin kolme 500 katsojan lohkoa

Koronapandemian aiheuttamia rajoituksia yleisötapahtumiin lievennetään heinäkuun alusta alkaen ja tämä vaikuttaa myös Kiteen Pallon ottelutapahtumiin. 1.7. alkaen yli 500 hengen yleisötapahtumat ulkotiloissa ovat sallittuja, yleisö on kuitenkin jaettava ottelutapahtumissa 500 hengen lohkoihin.

Myös Rantakentän stadionremontti aiheuttaa omat poikkeusjärjestelynsä ainakin vielä runkosarjan avausottelussa 5.7. Imatran Pallo-Veikkoja vastaan, kakkospuolen katettu katsomo ei ole käytössä vielä runkosarjan alkaessa. Tämän hetken tietojen mukaan kakkospuolen katettu katsomo on käytössä toisessa kotiottelussa 12.7. Joensuun Mailaa vastaan.

Tiedotamme stadionremontin valmistumisen myötä tulevista muutoksista heti, kun ne ovat varmasti tiedossa.

Lohkoille omat sisäänkäynnit ja kenttäpalvelut

Runkosarjaan Rantakentälle tulee kolme 500 katsojan lohkoa, joista kaksi sijaitsee kolmospuolella ja yksi kakkospuolella. Kolmospuolella uusi katettu katsomo ja kotipesän takana oleva katsomo muodostavat yhden lohkon (lohko 1) ja aurinkokatsomo sekä sudenpesä toisen (lohko 2). Kakkospuolella aurinkokatsomo muodostaa yhden lohkon (lohko 3).

Lohkot ja niiden rajat merkataan selkeästi ja lohkot pidetään läpi ottelun erillään toisistaan, joten kesken ottelun ei ole mahdollista vaihtaa katsomolohkoa. Eli esimerkiksi sudenpesässä asioidakseen on koko ottelun ajan oltava lohkossa numero 2. Lohkojen 1 ja 2 sisäänkäynti tapahtuu keskustan puolen portista ja lohkon 3 sisäänkäynti rannan puolen portilta. Jokaisesta katsomolohkosta löytyvät omat kioski- ja WC-palvelut.

VIP-palvelut löytyvät tutusti kakkospuolelta Susiklubilta ja sisäänkäynti VIP-tiloihin tapahtuu rannan puolen portilta. VIP-lippulaisille ja -korttilaisille sekä otteluisännän vieraille on varattu istumapaikat uusitusta kolmospuolen katsomosta.

Muualta kuin verkkokaupasta ostetut ennakkoliput löytyvät rannan puolen portilta, mutta myös näiden henkilöiden on mahdollista mennä lipun lunastettuaan sisään keskustan puolen portista.

Muksula on stadionremontin takia vielä toistaiseksi pois käytöstä, tiedotamme heti, kun Muksula on jälleen toiminnassa.

Ennakkoon tiettyjä istumapaikkoja ei ole VIP-lippulaisia, -korttilaisia tai otteluisäntiä lukuun ottamatta mahdollista varata, joten varmistaakseen istumapaikan tietyssä lohkossa, kannattaa otteluun tulla mahdollisimman aikaisin. Portit aukeavat aina tuntia ennen ottelun alkua.

Aiemmasta tiedotteesta poiketen myös runkosarjan lippukäytäntöihin on tullut pieniä muutoksia ja Kiteen Pallon omat juniorit pääsevät kaikkiin otteluihin ilmaiseksi. Normaali pääsylippu on aiemman ilmoituksen mukaisesti 20 euroa ja lasten lippu (alle 15-vuotiaat) 5 euroa. Kausi- ja erikoiskausikorttilaisilla, KiPa-klubilaisilla ja VIP-korttilaisilla on normaali sisäänpääsy otteluihin.

Runkosarjan otteluiden yleisömäärässä pidetään kiintiöt ottelun alkuun saakka kaikille edellä mainituilla vapaakorttilaisille sekä omille junioreille. Kausikorttilaisilla ei myöskään ole enää ilmoitusvelvollisuutta peliin saapumisesta.

Rantakentän katsomolohkot ja sisäänkäynnit runkosarjan alussa

Harjoitusotteluissa 500 hengen rajoitus voimassa

Kiteen Pallo pelaa kaksi harjoitusottelua kesäkuun puolella ja näissä otteluissa on edelleen voimassa 500 hengen rajoitus. Kaikki kolme katsomolohkoa ovat käytössä harjoitusotteluissa, mutta sisäänkäynti kaikkiin tapahtuu rannan puolen porteista.

Harjoitusotteluihin normaalilipun hinta on 10 euroa ja lasten lipun (alle 15-vuotiaat) 5 euroa. Kiteen Pallon omat juniorit pääsevät otteluihin ilmaiseksi. Kausikortit, KiPa-klubin kortit ja talkoolaisten Staff-kortit eivät ole käytössä harjoitusotteluissa. Erikoiskausi- ja VIP-kortilla on normaali sisäänpääsy myös harjoitusotteluihin. Harjoitustteluiden yleisömäärissä pidetään kiintiöt edellä mainituille vapaakorttilaisille sekä omille junioreille.

Harjoitusotteluissa erikoiskausi- ja VIP-kortilla sisäänpääsy tapahtuu sanomalla nimensä portilla. Fyysiset erikoiskausi- ja VIP-kortit, kuten myös normaalit kausikortit, KiPa-klubin kortit sekä Staff-kortit tulevat ensi viikolla. Ilmoitamme vielä tarkemmin, kun kortit ovat noudettavissa toimistolta. Kortti on myös mahdollista noutaa ennen ensimmäistä runkosarjan peliä rannan puolen portilta.

Ennakkoliput nyt verkkokaupasta

Ennakkoon paikkansa Rantakentällä yleisörajoitusten aikana voi varmistaa helposti ostamalla liput, erikoiskausi- tai VIP-kortit KiPan uudesta verkkokaupasta. Verkkokaupasta ostettaessa lippuihin tai kortteihin ei tule mitään toimituskuluja, vaan hinnat ovat täysin samat kuin lippuluukulla tai KiPan toimistolla.

Harjoitusotteluihin ennakkomyynnissä ovat vain normaalit pääsyliput, mutta runkosarjan otteluihin ovat ennakkomyynnissä myös lasten liput. Tällä hetkellä ennakkomyynnissä ovat harjoitusottelut ja runkosarjan heinäkuun kotiottelut.

Hygieniaan kiinnitetään Rantakentällä erityistä huomiota ja esimerkiksi käsidesipisteitä on runsaasti tarjolla ympäri kenttäaluetta. Näillä kaikilla järjestelyillä pyrimme takaamaan kaikille turvallisen ympäristön nauttia pesäpallosta paikan päällä.

Tervetuloa Rantakentän tunnelmaan juhlistamaan Kiteen Pallon 30-vuotisjuhlavuotta!