Pesisjunioreiden Kunnari-alueleiri Kiteellä 13.-14.6.2020!

Pesäpalloliiton Savo-Karjala alue on päättänyt herättää alueleiritoiminnan Savo-Karjalan alueella uudelleen yhdessä alueen seurojen kanssa. Kiteen Pallon junioreilla on kunnia olla palauttamassa ja kehittämässä alueleiritoimintaa ja KiPan juniorit järjestävät Pesäpalloliiton Savo-Karjalan alueen Kunnari-alueleirin Kiteellä kesällä 2020. Leirin ajankohdaksi on varmistunut 13.-14.6.2020. Leirin järjestäminen on Kiteen Pallon juniorijoukkueiden panostus KiPan 30-vuotis juhlavuoden tapahtumiin. Kiteen Pallon juniorit järjestävät leirin yhteistyössä Kiteen kaupungin kanssa.

Leiri on suunnattu G-E-ikäisille junioreille (2008 ja myöhemmin syntyneet). Pesäpallojunioreita odotetaan saapuvaksi viikonlopun aikana Kiteelle arvioilta 30-40 joukkuetta. Tämä tarkoittaa arviolta yli 500 pesäpalloharrastajan saapumista Kiteelle. Lisäksi pelitapahtumia tulee seuraamaan runsaasti lasten vanhempia ja muita huoltajia.

Pelitapahtumia on tarkoitus järjestää Kiteen lisäksi myös mahdollisesti Kesälahdella ja Tohmajärvellä.
Uskomme, että yhteistyössä Keski-Karjalan eri toimijoiden ja yritysten ikimuistoisen kesäviikonlopun pesiksen ja hyvien palveluiden merkeissä kaikille leiriläisille sekä heidän tukijoukoilleen. Yhteistyöllä saamme yhdessä varmasti järjestettyä koko Keski-Karjalan aluetta positiivisesti esille tuovan tapahtuman.

Lisätietoja leiristä antaa leirijohtaja Sanna-Mari Mämmi p. 050 372 7538 mammi@pp.inet.fi.

Alueleirin sivuille TÄSTÄ!