Muutoksia Kiteen Pallon valmennukseen ja pelinjohtoon

Kiteen Pallon superpesisjoukkueen taustoissa tapahtuu muutoksia. Seura ja joukkueen valmentajana ja kakkospelinjohtajana toiminut Riku Tolonen ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Muutokseen päädyttiin erinäisten pelillisten ja harjoituksellisten näkemyserojen vuoksi, joka aiheutti ristiriitoja joukkueen sisällä.

”Ajatukset pelinjohdon välillä pesäpallosta ja harjoittelusta eivät lopulta kohdanneet tarvittavan hyvin. Haluan kiittää seuraa hienosta mahdollisuudesta ja joukkuetta hyvin sujuneesta harjoituskaudesta. Tämä aika jätti itselleni nälkää jatkaa lajin parissa tulevaisuudessa, kun vain oikea sauma osuu kohdalle. Oli hienoa nähdä, miltä pesis tuntuu ja näyttää tällä hetkellä kentän kaarien sisäpuolella, sillä edellisen kerran olen seisonut kaarella superpesiksessä kymmenen vuotta sitten Sotkamon Jymyn jokeripaidassa. Tästä on helpompi jatkaa uusien haasteiden pariin”, Tolonen kertoo.

Petri Tuuva Rantakentällä IPV:n pelinjohtajana 14.8.2018

Raimo Braggen aisapariksi saapuu kiteeläiselle pesisyleisölle tuttu mies Petri Tuuva, joka on johtanut Imatran Pallo-Veikkojen peliä edelliset kolme kautta.

”Hyvillä mielin tulen mukaan. Vastaanotto joukkueessa oli hyvä. Omalla urallani on ollut kaksi mentoria: Raimo Bragge ja Mikko Vitikainen. Viimeksi olemme olleet Ramin kanssa samassa porukassa vuonna 2006, joten hienoa on päästä työskentelemään hänen kanssaan. Kiteelle pystyi lisäksi lähtemään luottavaisin mielin, sillä olen täällä aiemmin ollut kaksi kautta ja seura on aina hoitanut asiat hyvin”, totesi Tuuva.

Tuuva on joukkueen mukana jo huomenna keskiviikkona 29.5.2019, kun KiPa kohtaa Sotkamon Jymyn Rantakentällä klo 18.00.