Kiteen Pallo pistää pystyyn huutokaupan

Kiteen Pallon johtokunta on kehityskeskusteluissaan päättänyt monipuolistaa varainhankintaansa ottamalla ohjelmaansa huutokaupan järjestämisen. Varainhankintakampanja järjestetään 12.–31.3. välisenä aikana.

Huutokaupassa pitää aina olla kaupaksi käypää tavaraa tarjolla. Tässä tarkoituksessa KiPa ottaa vastaan lahjoituksia.

Toiveissa on, että lahjoitusten kirjo olisi mahdollisimman laaja. Huutokaupattavaksi käy kaikki mahdollinen autoista, veneistä, moottoripyöristä ja mopoista lähtien. Mikään ei toki estä tekemästä pienempiäkään lahjoituksia. Mitään lahjaksi saatua ei ylenkatsota.

Ajatuksena on, että nyt Sinulla on otollinen hetki päästä eroon kaikesta sellaisesta, jota et itse enää tarvitse, mutta josta joku muu saattaisi olla kiinnostunut ja olisi valmis huutamaan itselleen.

Lahjoituksia voivat tehdä niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin, niin KiPan nykyiset kuin uudetkin yhteistyökumppanit.
Huutokaupan henkeen kuuluu, että lahjoitetuista tavaroista ei suoriteta kenellekään rahallista korvausta. Vastike tulee kesällä, jolloin lahjoittaja saa kutsun VIP-vieraaksi johonkin tulevan kauden kotiotteluun Rantakentälle.

KiPa kuvaa kaikki lahjoituksena saamansa tuotteet, laatii niistä myynti-ilmoitukset ja hoitaa myynnin netin välityksellä. Myös huudot tapahtuvat netissä ja kaupattavat tuotteet päätyvät korkeimman tarjouksen tehneille.

Arvoltaan alle 100 euron tuotteet kerätään yhteen paikkaan ja tullaan myymään huhtikuun aikana Kiteellä järjestettävässä perinteisen tyylin huutokaupassa. Tässä tapahtumassa kielen kantoja irrotellaan kahvin ja makkaran voimalla.

Kaikki huutokaupalla keräämänsä eurot KiPa käyttää taloutensa tasapainottamiseen. Yhteyshenkilönä lahjoituksiin ja huutokauppaan liittyvissä asioissa toimii seuran puheenjohtaja ja ajatuksen isä Veini Haapasalo. Ota yhteyttä ja lähde mukaan huutokauppakampanjaan.

Veini Haapasalo, puh; 040 665 9898 tai sähköposti; veini.haapasalo57@gmail.com.