post

KiPa kohtaa SiiPen hallipelien alkulohkon toisessa ottelussa

Joensuun Areenassa ratkotaan viikonloppuna jatkopaikka Kuopion Halli-SM-lopputurnaukseen, kun lauantaina KiPa kohtaa Siilinjärven Pesiksen ja sunnuntaina JoMa ja SiiPe pelaavat keskinäisen ottelunsa.

KiPalla on allaan reilu kuukausi sitten kärsitty tappio alkulohkon avausottelusta, kun Joensuun Maila oli parempi luvuin 0-1 (1-4, 5-5). Tämän tuloksen myötä KiPa tarvitsee puhtaan kolmen pisteen voiton SiiPestä lauantaina, jotta toiveet Kuopion lopputurnauspaikasta pysyvät elossa sunnuntaihin, jolloin SiiPe ja JoMa kohtaavat lohkon viimeisessä ottelussa.

Tappiosta huolimatta KiPan esitys JoMaa vastaan lohkon avausottelussa oli lupauksia herättävä. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla mailan varressa ja helppoja virheitä oli onnistuttu karsimaan pois huomattavasti tammikuun harjoitusottelusta. Tehokkaimpina ottelussa kunnostautuivat armeijan vihreissä paraikaa palveleva Samu-Kalle Varonen, joka löi kaksi juoksua ja toi yhden. Numerolla yksi pelannut Veli-Matti Sigvart toi peräti kolme KiPan juoksuista.

”Mukava päästä taas pelaamaan! JoMaa vastaan kulki omakin peli hyvin ja treeni on sen jälkeen maistunut ja saanut olla terveenä. Voittoa odotan lauantailta.”, tuumi joukkueen tiettävästi ainoa savolaistaustainen mies, Veli-Matti Sigvart.

”SiiPestä ei kamalasti ole tietoa, runko näyttää pysyneen kasassa viime kauden jälkeen. Muutama tuttu pelimies kokoonpanosta löytyy junnuvuosilta.” Vellu jatkoi pohdintojaan.

Jatkaako Vellu juoksutalkoita lauantaina SiiPen kustannuksella? Kuva: Niilo Hirvonen

Lauantaina vastustaja Siilinjärven Pesis on totta vie Kiteen Pallolle viime vuosilta hieman harvinaisempi tuttavuus. Joukkue nousi tulevaksi kesäksi superpesikseen kukistamalla superpesiskarsinnoissa Haminan Palloilijat luvuin 3-1. Edellisen kerran siilinjärveläiset ovat pelanneet miesten pääsarjatasolla vuonna 1998. SiiPe löi kenraaliharjoituksessaan viime viikonloppuna Laukaan Urheilijat puhtaasti 0-2 (0-6, 4-6).

”Uusi tuttavuus on vastassa, josta ei paljon ennakkoon ole tietoa. Mielenkiintoista on nähdä joukkuetta hieman kesääkin ajatellen. Kyllä me lähdetään tätä peliä voittamaan. Viime viikonloppuna pidettiin leiri, testattiin asioita ja saatiin taas paljon tietoa omasta tekemisen tasosta kesää ajatellen.”, tuumi Raimo Bragge.

”Muutamia poissaoloja meillä tulee olemaan ja Jesse Eskelinen palaa lautasen ääreen. Tässäkin pelissä tulee olemaan uusia kokeiluja, mutta samalla pyritään lyömään jo tiettyjä osa-alueita siihen muotoon, millä kesäänkin olisi tarkoitus lähteä.”, Bragge jatkoi.

Siilinjärven Pesis – Kiteen Pallo, lauantaina 9.3.2019 klo 17.00, Joensuu Areena

Kiteen Pallon järjestää otteluun kyydityksen Kiteeltä ja takaisin. Lähtö klo 15.00 Kiteen ABC:ltä ja hinta 15 € sisältäen kyydin ja ottelulipun. Kyyti ajetaan, jos riittävä määrä on ilmoittautunut perjantaihin 8.3 klo 12.00 mennessä. Ilmoittautua voit Kiteen Pallon toimistolle puhelimitse/tekstiviestitse 040 129 2885 tai sähköpostilla kiteenpallo@kipa90.com. Kyydin peruuntuessa ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vielä mahtuu mukaan!