KiPa avaa kautensa uudistetulla Rantakentällä Imatraa vastaan sunnuntaina 5.7.

Kiteen Pallon Superpesiskausi alkaa viimein normaalia pidemmän odotuksen jälkeen sunnuntaina 5.7. kello 17, kun uudistetulle Rantakentälle vieraaksi saapuu Etelä-Karjalan pesäpalloylpeys Imatran Pallo-Veikot.

 

Ennakkoarvioiden mukaan KiPan kanssa samoissa sijoista taistelevat imatralaiset aloittivat jo oman kautensa vahvasti, kun he nappasivat torstaina 2-1-yllätysvoiton hallitsevasta Suomen menstarista Joensuun Mailasta. IPV:n joukkue koki muutoksia viime kauden jälkeen, kun Jere Dahlström ja Konsta Kurikka siirtyivät muualle ja tilalle saapuivat Kiteeltä Ville Hämäläinen, Joensuusta kaksinkertainen vuoden miespesäpalloilija Tuomas Jussila sekä Koskenkorvalta Juho Toivola. IPV:n riveissä pelaa myös kaikille pesäpallon ystäville ja etenkin kaikille kiteeläisille tuttuakin tutumpi Sami Partanen, joten eteläkarjalaiset juoksuttavat sunnuntaina kiilaan erittäin mielenkiintoisen joukkueen.

 

KiPa ja IPV pelaavat uusitun sarjajärjestelmän myötä samassa ”Itä-Suomen lohkossa” ja kohtaavat tämän myötä toisensa tiivistahtisessa ja normaalia hieman lyhyemmässä runkosarjassa peräti neljä kertaa. Tasaiseksi ennakoidussa keskikastissa panokset keskinäisissä otteluissa ovat tänä kesänä vielä normaaliakin kovemmat. Ottelusta on odotettavissa tasainen ja mielenkiintoinen vääntö, etenkin kun joukkueet ovat täynnä pelaajia, jotka ovat edustaneet molempia seuroja. Sunnuntaina nähdään saako Imatra Joensuussa tökinyttä sisäpeliään auki ja onnistuvatko Kiteeläiset tukkimaan harjoituspeleissä hieman vuotanutta ulkokenttäänsä.

 

KiPa-IPV Rantakentällä sunnuntaina 5.7. klo 17.00, liput ennakkoon verkkokaupasta, tervetuloa Rantakentän tunnelmaan!