Juhlaottelun liput noudettavissa tammikuun loppuun mennessä KiPan jäsenyyden hankkineille, erikoiskausikorttilaisille ja loppukauden kausikorttilaisille

KiPan jäsenyyden ennen tammikuun loppua hankkineille jäsenyyteen sisältyy pääsylippu juhlaotteluun 1.9. Sotkamon Jymyä vastaan.

 

Kuten jo talvella tiedotimme, juhlaottelu ei sisälly normaaliin kausikorttiin. Sen sijaan VIP-kausikortteihin, 300 euron arvoiseen erikoiskausikorttiin ja heinäkuun kampanja-aikana hankittuun loppukauden kausikorttiin juhlaottelu sisältyy normaalisti. Juhlaottelussa myös lippujen hinnoitteluun tulee pieniä poikkeuksia aiemmin ilmoitetun mukaisesti. Muista otteluista poiketen juhlaotteluun on myynnissä vain 20 euron peruslippu sekä 5 euron lasten lippu (5-14-vuotiaille). Eli lasten lipun ikäraja on juhlaottelussa poikkeava eikä eläkeläisten, opiskelijoiden tai työttömien lippuja ole tuohon otteluun myynnissä ollenkaan.

Korona aiheutti muutoksia yrityslippupaketteihin ja tämän vuoksi yrityslippupaketit käyvät myös juhlaottelussa.

Jäsenet, erikoiskausikortin ja loppukauden kausikortin haltijat voivat käydä lunastamassa juhlaottelun lipun itselleen KiPan toimistolta. Lippu löytyy toimistolta ja pelipäivänä Rantakentältä nimellä. Toivomme, että mahdollisimman moni lunastaisi lipun itselleen ennakkoon, näin vähennämme ruuhkia pelipäivänä Rantakentällä.

 

Mikäli et kerennyt hankkimaan jäsenyyttä ajoissa, etkä omista VIP-korttia, erikoiskausikorttia tai loppukauden kausikorttia, juhlaottelun liput ovat myynnissä KiPan toimistolla ja verkkokaupassa.