ENNAKKO: Superpesiskausi käyntiin kahden kotiottelun Superstartilla.

KiPa avaa superpesiskesän 2018 omalta osaltaan kahdella kotipelillä, kun torstaina 10.5 Pattijoen Urheilijat ja lauantaina 12.5 Seinäjoen JymyJusseit saapuvat Rantakentälle.

KiPa lähtee otteluihin terveenä ja hyvin valmistautuneena. Alla on kolme kovaa harjoitusottelua ulkokentällä. Tuloksellisesti tappiolliset harjoitusottelut Sotkamoa, Imatraa ja Joensuuta vastaan antoivat pelillisesti paljon joukkueelle ja KiPa on valmiina, kun tosipelit vihdoinkin alkavat.

Helatorstain kotiavaus

Viime vuonna PattU kohdattiin Juvalla. Nyt palataan takaisin Rantakentälle

Rantakentälle runkosarja-avaukseen saapuu vastustajaksi Pattijoen Urheiljat Raahesta. KiPa ja PattU kohtasivat viime runkosarjakaudella kahteen otteeseen. Ensimmäisessä kohtaamisessa Juvalla KiPa voitti puhtaasti 2-0. Toisessa pelissä Raahessa oli tasaisempaa, mutta KiPa haki sieltäkin voiton 0-1 lukemin.

Viime kaudesta KiPan ennakkoraadin mielestä vahvistunut PattU tulee varmasti tarjoamaan kovan haasteen kauden avaukseen. Lukkari Topi Kosonen lukeutuu Suomen kärkilukkareihin ja on vastustajan puolelta merkittävä tekijä ulkopelissä. Pohjoiskarjalaisille tuttu Timo Kallio palasi takaisin kasvattiseuransa riveihin Joensuun Mailasta ja PattU:n haaviin siirtomarkkinoilla tarttui myös vuoden 2015 lyöjäkuningas Ossi Meriläinen.

Äitienpäivän aattona pelataan taas kotona

Lauantaina Rantakentälle vastustajaksi saapuu vieraita suoraan Pohjanmaan sydämestä, kun Seinäjoen JymyJussit saapuvat Kiteelle. Jymyjusseja on läpi pesäpallopiirien pidetty yhtenä kovimmista viime vuosien mitalijoukkueiden haastajana, joten haastetta ei lauantailtakaan tule puuttumaan. Viime kesänä KiPa ja JymyJussit kohtasivat toisensa kolme kertaa: Seinäjoella JymyJussit olivat niukasti parempi jaksoin 1-0. Kiteellä KiPa puolestaan onnistui kaatamaan seinäjokiset puhtaasi 2-0. JymyJussit saapuivat vielä toistamiseen Rantakentälle ylemmässä jatkosarjassa ja onnistui tuolloin koleassa säässä hakemaan pisteet mukaansa jaksoin 0-2.

Superstartti-lippupaketit ovat vielä myynnissä edulliseen 20 € hintaan

Seinäjokisilta kannattaa totutusti pitää silmällä jokeritykki Jukka-Pekka Vainionpäätä. Kaksinkertainen lyöjäkuningas ja joukkueen kapteeni täytyy KiPan saada kuriin, jos pisteet halutaan pitää Rantakentällä.

E-passilla maksaminen on vaivatonta puhelinsovelluksen kautta

Kiteen Pallo – Pattijoen Urheilijat torstaina 10.5 klo 17 Rantakentällä
Kiteen Pallo – Seinäjoen JymyJussit lauantaina 12.5 klo 15 Rantakentällä

 

 

 

Superstart-kampanjalipulla molemmat ottelut + iltatilaisuus perjantaina 11.5 Kiteenhovissa klo 19 alkaen yhteensä 20 €

Liput portilta 15 €, 13 € (alennusryhmät) ja 8 € (16-18-v.). Ennakkoon ostettuina ennakkomyyntipisteistä liput -2 €!

Nyt meillä voi maksaa myös E-passi palvelun kautta!

Rantakentällä tavataan!