Kesätöitä tarjolla Kiteen Pallossa

Kiteen Pallo on mukana Kiteen Seudun Osuuspankin ”Kesäduuni OP:n piikkiin”-projektissa. Tarjoamme yhdelle nuorelle kesätöitä Kiteen Pallon ottelutapahtumista myynti- tai kentänhoitotehtävistä.

Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15-17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen. Kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Tarkemmat tiedot kesäduuni-projektista ja hakuohjeet löytyvät OP Kiteen sivuilta täältä.

Hakuaika päättyy torstaina 18.4.2019.

Ohjeiden mukaiset hakemukset voi jättää osoitteeseen kiteenpallo@kipa90.com

Lisätietoja työtehtävistä KiPassa voit tiedustella puhelimitse:

Antti Jäntti, toiminnanjohtaja, 044 322 5230

Kiteen Pallon toimisto (avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin 9-15), 040 129 2885

post

KiPa kohtaa SiiPen hallipelien alkulohkon toisessa ottelussa

Joensuun Areenassa ratkotaan viikonloppuna jatkopaikka Kuopion Halli-SM-lopputurnaukseen, kun lauantaina KiPa kohtaa Siilinjärven Pesiksen ja sunnuntaina JoMa ja SiiPe pelaavat keskinäisen ottelunsa.

KiPalla on allaan reilu kuukausi sitten kärsitty tappio alkulohkon avausottelusta, kun Joensuun Maila oli parempi luvuin 0-1 (1-4, 5-5). Tämän tuloksen myötä KiPa tarvitsee puhtaan kolmen pisteen voiton SiiPestä lauantaina, jotta toiveet Kuopion lopputurnauspaikasta pysyvät elossa sunnuntaihin, jolloin SiiPe ja JoMa kohtaavat lohkon viimeisessä ottelussa.

Tappiosta huolimatta KiPan esitys JoMaa vastaan lohkon avausottelussa oli lupauksia herättävä. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla mailan varressa ja helppoja virheitä oli onnistuttu karsimaan pois huomattavasti tammikuun harjoitusottelusta. Tehokkaimpina ottelussa kunnostautuivat armeijan vihreissä paraikaa palveleva Samu-Kalle Varonen, joka löi kaksi juoksua ja toi yhden. Numerolla yksi pelannut Veli-Matti Sigvart toi peräti kolme KiPan juoksuista.

”Mukava päästä taas pelaamaan! JoMaa vastaan kulki omakin peli hyvin ja treeni on sen jälkeen maistunut ja saanut olla terveenä. Voittoa odotan lauantailta.”, tuumi joukkueen tiettävästi ainoa savolaistaustainen mies, Veli-Matti Sigvart.

”SiiPestä ei kamalasti ole tietoa, runko näyttää pysyneen kasassa viime kauden jälkeen. Muutama tuttu pelimies kokoonpanosta löytyy junnuvuosilta.” Vellu jatkoi pohdintojaan.

Jatkaako Vellu juoksutalkoita lauantaina SiiPen kustannuksella? Kuva: Niilo Hirvonen

Lauantaina vastustaja Siilinjärven Pesis on totta vie Kiteen Pallolle viime vuosilta hieman harvinaisempi tuttavuus. Joukkue nousi tulevaksi kesäksi superpesikseen kukistamalla superpesiskarsinnoissa Haminan Palloilijat luvuin 3-1. Edellisen kerran siilinjärveläiset ovat pelanneet miesten pääsarjatasolla vuonna 1998. SiiPe löi kenraaliharjoituksessaan viime viikonloppuna Laukaan Urheilijat puhtaasti 0-2 (0-6, 4-6).

”Uusi tuttavuus on vastassa, josta ei paljon ennakkoon ole tietoa. Mielenkiintoista on nähdä joukkuetta hieman kesääkin ajatellen. Kyllä me lähdetään tätä peliä voittamaan. Viime viikonloppuna pidettiin leiri, testattiin asioita ja saatiin taas paljon tietoa omasta tekemisen tasosta kesää ajatellen.”, tuumi Raimo Bragge.

”Muutamia poissaoloja meillä tulee olemaan ja Jesse Eskelinen palaa lautasen ääreen. Tässäkin pelissä tulee olemaan uusia kokeiluja, mutta samalla pyritään lyömään jo tiettyjä osa-alueita siihen muotoon, millä kesäänkin olisi tarkoitus lähteä.”, Bragge jatkoi.

Siilinjärven Pesis – Kiteen Pallo, lauantaina 9.3.2019 klo 17.00, Joensuu Areena

Kiteen Pallon järjestää otteluun kyydityksen Kiteeltä ja takaisin. Lähtö klo 15.00 Kiteen ABC:ltä ja hinta 15 € sisältäen kyydin ja ottelulipun. Kyyti ajetaan, jos riittävä määrä on ilmoittautunut perjantaihin 8.3 klo 12.00 mennessä. Ilmoittautua voit Kiteen Pallon toimistolle puhelimitse/tekstiviestitse 040 129 2885 tai sähköpostilla kiteenpallo@kipa90.com. Kyydin peruuntuessa ilmoittautuneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vielä mahtuu mukaan!

Kiteen Pallo pistää pystyyn huutokaupan

Kiteen Pallon johtokunta on kehityskeskusteluissaan päättänyt monipuolistaa varainhankintaansa ottamalla ohjelmaansa huutokaupan järjestämisen. Varainhankintakampanja järjestetään 12.–31.3. välisenä aikana.

Huutokaupassa pitää aina olla kaupaksi käypää tavaraa tarjolla. Tässä tarkoituksessa KiPa ottaa vastaan lahjoituksia.

Toiveissa on, että lahjoitusten kirjo olisi mahdollisimman laaja. Huutokaupattavaksi käy kaikki mahdollinen autoista, veneistä, moottoripyöristä ja mopoista lähtien. Mikään ei toki estä tekemästä pienempiäkään lahjoituksia. Mitään lahjaksi saatua ei ylenkatsota.

Ajatuksena on, että nyt Sinulla on otollinen hetki päästä eroon kaikesta sellaisesta, jota et itse enää tarvitse, mutta josta joku muu saattaisi olla kiinnostunut ja olisi valmis huutamaan itselleen.

Lahjoituksia voivat tehdä niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin, niin KiPan nykyiset kuin uudetkin yhteistyökumppanit.
Huutokaupan henkeen kuuluu, että lahjoitetuista tavaroista ei suoriteta kenellekään rahallista korvausta. Vastike tulee kesällä, jolloin lahjoittaja saa kutsun VIP-vieraaksi johonkin tulevan kauden kotiotteluun Rantakentälle.

KiPa kuvaa kaikki lahjoituksena saamansa tuotteet, laatii niistä myynti-ilmoitukset ja hoitaa myynnin netin välityksellä. Myös huudot tapahtuvat netissä ja kaupattavat tuotteet päätyvät korkeimman tarjouksen tehneille.

Arvoltaan alle 100 euron tuotteet kerätään yhteen paikkaan ja tullaan myymään huhtikuun aikana Kiteellä järjestettävässä perinteisen tyylin huutokaupassa. Tässä tapahtumassa kielen kantoja irrotellaan kahvin ja makkaran voimalla.

Kaikki huutokaupalla keräämänsä eurot KiPa käyttää taloutensa tasapainottamiseen. Yhteyshenkilönä lahjoituksiin ja huutokauppaan liittyvissä asioissa toimii seuran puheenjohtaja ja ajatuksen isä Veini Haapasalo. Ota yhteyttä ja lähde mukaan huutokauppakampanjaan.

Veini Haapasalo, puh; 040 665 9898 tai sähköposti; veini.haapasalo57@gmail.com.

post

Halli-SM starttaa viikonloppuna paikallisottelulla

Kiteen Pallo pelaa Halli-SM-sarjan alkulohkovaiheessa yhdessä Joensuun Mailan ja Siilinjärven Pesiksen kanssa. Lohkon voittaja etenee maaliskuun puolivälissä käytävään lopputurnaukseen Kuopioon.

Ensimmäinen ottelu on siis edessä jo sunnuntaina 3.2, kun vastaan asettuu tuttuakin tutumpi Joensuun Maila. KiPa kohtasi tälle vuodelle JoMan jo ensimmäisen kerran harjoitusottelun merkeissä tammikuun alussa, jolloin hallitseva Suomen mestari oli vahvempi luvuin 2-0 (11-3, 5-1). Ottelu oli KiPan miehistölle ensimmäisiä suurella kentällä toteutettuja yhteisiä lajiharjoituksia ja sisälsi täten paljon kokeiluja. Joukkue lähteekin halliavaukseen kuukauden valmiimpana kehittämään omaa peliään kohti kesän koitoksia.

KiPan ottelut Halli-SM alkulohkossa

”Kovemmin odotuksin lähdetään tulevaan koitokseen JoMaa vastaan. Tarkoitus on pitää hyvä leiriviikonloppu ottelun yhteydessä, käydään muun muassa hiomassa kuvioita perjantaina isolla kentällä. Päästään näillä näkymin myös hieman terveemmällä kokoonpanolla otteluun kuin loppiaisena. Nyt kun yksi peli on pohjalla ja ottelussa on panosta, uskon, että pelikin näyttää taas askeleen paremmalta”, tuumi KiPan valmennusportaaseen tälle kaudelle siirtynyt Riku Tolonen ennen ottelua.

Ville Hämäläinen halliottelussa JoMaa vastaan vuosi sitten. Kuva: Niilo Hirvonen

Myös tammikuun harjoitusottelun huilannut Ville Hämäläinen odotti jo innolla tulevaa viikonloppua:

”Henkilökohtaisesti kauden ensimmäinen hallipeli, kun en tammikuun tasauksessa pienen niskavaivan takia pystynyt pelaamaan. Sitä suuremmalla syyllä on odottavaiset fiilikset ja vesi kielellä odottelen sunnuntaita. Emme mitenkään ole keventäneet fysiikkaharjoittelua tätä peliä varten. Aika vähän on ollut yhteisiä lajiharjoituksia vielä, joten uskonkin että keskitytään pelissä muutamaan yksityiskohtaan sekä teemaan, ja sitä kautta kehitetään peliämme kevättä kohti. Tammikuun tasauksessa nähtiin yllättävänkin hyvää sisäpeliä ajankohtaan nähden ja luulisinkin, että tilanteita tulevat molemmat joukkueet saamaan sunnuntainakin hyvin. Yleisöystävällistä pesistä ennakoisin tässä vaiheessa. Ainakin Ikosen Valentinia ja kovia saumalyöntejä pitäisin silmällä sunnuntaina. Onhan se myös kiva nähdä, miltä Varosen Samppi ja Pippolan Jiri näyttää, kun ovat vaihtaneet valtion parturiin.”

Sunnuntain jälkeen KiPa on seuraavan kerran tulessa superpesikseen noussutta SiiPeä vastaan maaliskuun toisena viikonloppuna, kun lopulliset sijoituksen alkulohkossa jaetaan ja selviää, kuka kolmikosta etenee lopputurnaukseen.

Kiteen Pallo – Joensuun Maila, sunnuntaina 3.2 klo 17.00, Joensuu Areena.
Siilinjärven Pesis – Kiteen Pallo, lauantaina 9.3 klo 17.00, Joensuu Areena.

KiPa järjestää sunnuntaina JoMa-otteluun fanikyydin Kiteeltä. Lähtö Kiteen ABC:ltä klo 15.00. Hinta 15 € sisältäen kyydityksen ja ottelulipun. Kyyti toteutuu, jos vähintään 25 henkilöä ilmoittautuu kyytiin perjantaihin 1.2 klo 15.00 mennessä KiPan toimistolle. Ilmoittautua voit sähköpostitse kiteenpallo@kipa90.com tai puhelimella 040 129 2885.

Superpesiksen sarjaohjelma julki

Pesäpalloliitto julkaisi keskiviikkona 12.12 miesten Superpesiksen otteluohjelman kesälle 2019. Kiteen Pallo aloittaa urakkansa la 11.5 kotonaan Rantakentällä, kun vieraaksi saapuu naapuri etelästä – Imatran Pallo-Veikot.

Kiteen Pallon kotiottelut kaudella 2019.

Kaudella 2019 miesten Superpesiksen runkosarjassa pelataan kaksinkertainen runkosarja + paikallislohkot, joista muodostuu yhteensä 30 ottelua. Runkosarjan jälkeen starttaa suoraan pudotuspelit, joihin selviytyy kahdeksan parasta joukkuetta. KiPa pelaa samassa paikallislohkossa yhdessä Siilinjärven Pesiksen ja Joensuun Mailan kanssa, joka tarkoittaa sitä, että kyseiset seurat kohdataan kesän aikana neljä kertaa. Runkosarjan viimeinen kierros pelataan tiistaina 13.8 Hyvinkään Tahkon saapuessa Rantakentälle.

Vuoden 2019 Itä-Länsi-tapahtuma järjestetään puolestaan Seinäjoella 5.-7. heinäkuuta.

Uutinen sarjaohjelmasta Superpesiksen sivuilla: https://www.superpesis.fi/uutiset/superpesiskausi-kaynnistyy-fuengirolassa-kotimaan-sarja-avaus-jarjestetaan-helsingissa/

 

 

 

 

KiPan sarjaohjelma:

 • la 11.5                                          Kitee – Imatra                             16.00
 • la 18.5                                          Seinäjoki – Kitee                         14.00
 • su 19.5                                          Vimpeli – Kitee                           16.00
 • ke 22.5                                         Kitee – Siilinjärvi                         18.00
 • pe 24.5                                         Joensuu – Kitee                          18.00
 • ke 29.5                                         Kitee – Sotkamo                         18.00
 • su 2.6                                            Kitee – Kouvola                          17.00
 • ti 4.6                                             Hyvinkää – Kitee                         18.00
 • la 8.6                                             Kitee – Alajärvi                           16.00
 • ti 11.6                                           Kempele – Kitee                         18.00
 • pe 14.6                                         Siilinjärvi – Kitee                         18.00
 • su 16.6                                          Kitee – Koskenkorva                 17.00                 JUVALLA
 • ti 18.6                                           Alajärvi – Kitee                            18.00
 • to 27.6                                          Raahe – Kitee                             18.00
 • la 29.6                                          Kitee – Vimpeli                            16.00
 • ti 2.7                                             Kitee – Siilinjärvi                         18.00
 • to 4.7                                            Sotkamo – Kitee                         18.00
 • ti 9.7                                             Imatra – Kitee                             18.00
 • to 11.7                                          Kitee – Joensuu                          18.00
 • su 14.7                                          Kouvola – Kitee                          17.00
 • to 18.7                                          Kitee – Raahe                             18.00
 • la 20.7                                          Kitee – Seinäjoki                         16.00
 • ke 24.7                                         Siilinjärvi – Kitee                         18.00
 • la 27.7                                          Kitee – Joensuu                           16.00
 • la 1.8                                             Koskenkorva – Kitee                  18.00
 • la 3.8                                             Kitee – Kankaanpää                   18.00
 • ti 6.8                                             Kitee – Kempele                         18.00
 • pe 9.8                                           Joensuu – Kitee                          18.00
 • su 11.8                                          Kankaanpää – Kitee                  17.00
 • ti 13.8                                           Kitee – Hyvinkää                         17.30
post

Ville Hämäläinen jatkaa KiPassa!

Ville Hämäläinen, 29, jatkaa Kiteen Pallon väreissä myös kaudella 2019. Kirjoitettu jatkosopimus kattaa myös option kaudesta 2020. Välivuoden jälkeen onnistuneen paluun KiPaan tehnyt Hämäläinen merkkautti itselleen 25 ottelussa 113 kärkilyöntiä. Lyötyjä juoksuja kertyi kuusi ja tuotuja 39.

-Itselle henkilökohtaisesti välivuosi teki hyvää. Löysin uutta puhtia treenaamiseen sitä kautta ja se näkyi varmaan myös otteissa kentällä. Myös joukkueen esityksessä kokonaisuutena oli paljon hyvää: nuoret pelaajat menivät eteenpäin ja moni meidän jätkistä pelasi uran parasta pesistä. Oikeaan suuntaan mentiin, vaikka tulos jäikin hieman tavoitellusta.

Hämäläiselle on kaavailtu jo viime kaudelta tuttua roolia KiPan sisäpelin kärjessä. Tutussa seurassa onkin Hämäläisen mukaan mielekästä jatkaa ja tavoitteetkin alkaa olla selvät:

-Olen edustanut KiPaa pitkään ja kyllä se on minun kotiseura. On mukava olla tekemässä KiPan tarinaan uutta lukua. Tavoite on parantaa viime vuodesta niin henkilökohtaisesti, kuin joukkuetasollakin.

KiPan joukkue koki alkusyksystä muutoksia kokeneiden pelaajien lähtiessä etsimään uusia haasteita pesisuralleen:

-Itse olen joukkueemme kokeneimmasta päästä, pyrin käyttämään kokemustani hyväksi joukkueen eteen niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Pelikenttien lisäksi Hämäläinen on aloittanut työskentelyn myös KiPan toimiston puolella myynnin ja markkinoinnin parissa.

-On ihan mielenkiintoista päästä tutustumaan seuran toimintaan kokonaisuutena muutenkin kuin pelaajana, Hämäläinen lisää.

Hämäläisen sopimuksen myötä KiPan sopimustilanne on seuraava:

 • Jani Ahonen
  Jesse Eskelinen
  Topi Hurskainen
  Ville Hämäläinen
  Valentin Ikonen
  Ville Kotro
  Ville Liukku
  Juhani Myyryläinen
  Hannes Pekkinen
  Jiri Pippola
  Oskari Purmonen
  Veli-Matti Sigvart
  Juha Toikka
  Antti-Jussi Toropainen
  Samu-Kalle Varonen
  Pelinjohto:
  Raimo Bragge

ENNAKKO: KiPa haastaa runkosarjan voittaneen Koplan puolivälierissä

KiPa lähtee haastamaan tosissaan kouvolalaisryhmän välieräpaikasta. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vuonna 2010, jolloin Kopla oli parempi suoraan otteluvoitoin 3-0.

Rantakentällä pelataan ensimmäisen kerran 21.8

KiPa jäi runkosarjan perusosan jälkeen täpärästi ylemmän jatkosarjan ulkopuolelle ja lähti hakemaan pudotuspelipaikkaa alemman jatkosarjan kautta. Joukkueen meno olikin alemmassa jatkosarjassa varsin vakuuttavaa ja joukkue varmisti pudotuspelipaikkansa hyvissä ajoin ennen jatkosarjan päättymistä. KiPa pääseekin pudotuspeleihin hyvässä tuloskunnossa ja täynnä itseluottamusta.

KiPa on kärsinyt viime viikkoina pienistä vammoista, mutta pudotuspeleihin joukkue pääse täydellä kokoonpanolla. Joukkueen kapteeni Sami Partanen on jo palannut kokoonpanoon pelaten pääasiassa jokerina, mutta palaa ulkopelin johtajaksi sunnuntaina Kouvolassa. Myyryläinen ja Hämäläinen huilasivat jatkosarjan viimeisissä otteluissa, mutta palannevat kokoonpanoon sunnuntaiksi.

Puolivälierävastustaja Kouvolan Pallonlyöjien kausi on edennyt vakuuttavasi läpi kesän. Joukkue ylsi peräti 19 ottelun mittaiseen voittoputkeen. Häviöitäkin kertyi runkosarjan 32 ottelussa vain kuusi kappaletta. Huomioitavaa kuitenkin on, että loppukesää kohden Koplan tuloskunto on ollut selkeästi ailahtelevampi, kuin kesän alkupuoliskolla.

KiPa ja Kopla kohtasivat tällä kaudella kaksi kertaa, kouvolalaisten viedessä molemmat ottelut. Ensin joukkue haki puhtaan 0-2-voiton Rantakentältä antamatta kotijoukkueelle juoksuakaan. Heinäkuussa joukkueiden toinen kohtaaminen olikin paljon tasaisempi: ottelu kääntyi lopulta Koplalle supervuoroparin jälkeen luvuin 2-1 (2-4, 3-1, 1-0). KiPan edellinen voitto Pallonlyöjistä on vuodelta 2016, jolloin kiteeläiset onnistuivat nappaamaan pisteet Rantakentällä luvuin 1-0.

Aikaa on vierähtänyt tovi, kun joukkueet ovat viimeksi kohdanneet pudotuspeleissä. Vuonna 2010 Kopla eteni puolivälieristä jatkoon kiteeläisten kustannuksella suoraan otteluvoitoin 3-0.

Eko Partanen on ollut oivassa lyöntivireessä läpi kesän. Kuva: Niilo Hirvonen.

Joukkueiden tilastokärjet:

Lyöjätilasto, KiPa:

 1. Sami Partanen 0+74
 2. Samu-Kalle Varonen 7+37
 3. Valentin Ikonen 1+40

Lyöjätilasto, KPL:

 1. Juha Korhonen 4+127
 2. Matti Latvala 9+72
 3. Juho Hacklin 1+40

Etenijätilasto, KiPa:

 1. Topi Hurskainen 44
 2. Veli-Matti Sigvart 40
 3. Ville Hämäläinen 39

Etenijätilasto, KPL:

Matti Latvala löi runkosarjassa kolmanneksi eniten kunnareita. Kuva: Niilo Hirvonen

 1. Tommi Mäentausta 63
 2. Sasu Toikka 60
 3. Anssi Lammila 49

Kärkilyöntitilasto, KiPa:

 1. Sami Partanen 204
 2. Simo Rahunen 163
 3. Samu-Kalle Varonen 143

Kärkilyöntitilasto, KPL:

 1. Anssi Lammila 203
 2. Juha Korhonen 195
 3. Matti Latvala 164

 

 

 

Fanimatka Kouvolaan!

KiPa järjestää fanimatkan KiPan ja Kouvolan Pallonlyöjien väliseen 1. puolivälieräotteluun sunnuntaina 19.8

KiPa kohtaa KPL:n puolivälieräsarjan avaavassa ottelussa sunnuntaina 19.8 KSS Energia Areenalla klo 13 alkavassa ottelussa.

Fanibussi kohti Kouvolaa starttaa Kiteen ABC:n pihalta klo 8.15, jos väh. 30 ilmoittautuu matkaan perjantaihin 17.8 klo 15 mennessä.

Matkan hinta 30 € (sisältäen sekä kuljetuksen, että ottelulipun).

Matkalle lähtijöiden kesken arvotaan kahden lipun paketti 2. puolivälieräotteluun Rantakentälle!

Ilmoittautumiset KiPan toimistolle puhelimitse 040 129 2885 tai sähköpostilla kiteenpallo@kipa90.com

Tervetuloa kannustamaan KiPaa kohti mitalipelejä!

Jatkosarja käynnistyy torstaina Ankkureita vastaan

Sunnuntaina niukka tappio 1-2 (0-4, 3-1, 0-1) paikalliskamppailussa Joensuun Mailalle tarkoitti Kiteen Pallon osalta sitä, että kesän pelit jatkuvat alemmassa jatkosarjassa, jossa pelaa runkosarjan perusosan jälkeen sijoille 8-14 päätyneet joukkueet. KiPa lähtee jatkosarjaan kahdeksannelta sijalta (eli alemman jatkosarjan ykkössijalta) kamppailemaan pudotuspelipaikasta.

Alemmassa jatkosarjassa jokainen joukkue pelaa yhteensä kuusi ottelua – kolme vieraissa ja kolme kotona. Alemman jatkosarjan paras joukkue etenee kahdeksantena joukkueena Superpesiksen pudotuspeleihin ja kohtaa siellä ylemmän jatkosarjan voittaneen joukkueen. Runkosarjan perusosan pisteet jäävät voimaan myös jatkosarjoihin.

KiPa aloittaa jatkosarjan ottelunsa kotona Alajärven Ankkureita vastaan jo tulevana torstaina 2.8.2018. Ottelussa pidetään samalla talkoolaisille ja kausikorttilaisille VIP-tilaisuus, joka noin klo 16.30.

Kiteen Pallon varmistettu otteluohjelma jatkosarjassa:

 • to 2.8                 Kiteen Pallo – Alajärven Ankkurit                       klo 18.00           Kiteen Rantakenttä
 • su 5.8                 Oulun Lippo – Kiteen Pallo                                  klo 16.00           Raksilan pesäpallostadion
 • to 9.8                 Kiteen Pallo – Hyvinkään Tahko                         klo 18.00           Kiteen Rantakenttä
 • su 12.8              Kankaanpään Maila – Kiteen Pallo                    klo 17.00           Pohjanlinnan pesäpallostadion
 • ti 14.8                Kiteen Pallo – Imatran Pallo-Veikot                  klo 17.30           Kiteen Rantakenttä
 • to 16.8              Haminan Palloilijat – Kiteen Pallo                      klo 17.30           Vallikenttä

Kaikki ottelut löytyvät kätevästi osoitteesta: https://www.superpesis.fi/ottelut/

Pudotuspelit alkavat alustavan ohjelman mukaan sunnuntaina 19.8., jonne KiPalla on vielä hyvät mahdollisuudet yltää jatkosarjan päätteeksi.

KiPan kotiotteluissa lippukäytäntö pysyy jatkosarjassa muuttumattomana.

Kausikorttilaisten ja talkoolaisten VIP-ottelu

Kiteen Pallo tarjoaa tuttuun tapaan kausikorttilaisilleen ja talkoolaisille VIP-ottelun kesällä 2018.

Tänä vuonna kyseinen ottelu on tarkoitus järjestää jatkosarjan ensimmäisessä kotiottelussa, joka pelataan alustavan ohjelman mukaan joko keskiviikkona 1.8 tai sunnuntaina 5.8 Kiteen Rantakentällä.

Ottelun pelipäivään vaikuttaa vielä suuresti sunnuntaina 29.7 pelattavan paikallisottelun Kitee – Joensuu tulos.

Kiteen Pallo tiedottaa asiasta talkoolaisille ja kausikorttilaisille, jotka ovat jättäneet yhteystietonsa KiPan toimistolle. Muuten asiasta tiedotetaan vielä Kiteen Pallon kanavissa heti maanantaina lopullisen otteluohjelman varmistuttua runkosarjan päättymisen jälkeen.