18.01.2017: Antti Yli-Saunamäki Kiteen Pallon A-poikien Superpesisjoukkueen viuhkaan

Talven ajan auki ollut Kiteen Pallon Poikien Superpesiksen pelinjohtajatilanne sai yllättävän ratkaisun, kun Antti Yli-Saunamäki lupautui ottamaan A-poikien joukkueen luotsattavakseen.

Viime vuodet joukkueen pelinjohtajana toiminut Sami Partanen halusi hopeaan päättyneen edelliskauden jälkeen keskittyä peliuraansa, joten uutta pelinjohtajaa on kartoitettu pitkin talvea.

Yli-Saunamäki on pitkän linjan pesismies. Hän on toiminut useiden juniorijoukkueiden ohella Superpesistasolla pelinjohtajana Hyvinkään Tahkossa ja naisten Superpesiksessä Viinijärven Urheilijoissa sekä viimeisimpänä Rauman Lukossa työskennellen samalla seuran urheilutoimenjohtajana.

– Kiteen Pallossa on aina tilaa osaaville tekijöille. Hienoa että saamme Antin ammattitaidon seuramme A-poikien käyttöön, iloitsi KiPan varapuheenjohtaja Seppo Hakulinen.

– Innostunein mielin projektiin. Pieni huili pesäpallosta antoi itselleni viestin, että kipinä lajin pariin on vielä tallella. Tällaiselle pesisromantikolle sanat kesä, pesäpallo, Kitee ja Rantakenttä ovat todella upeankuuloinen yhdistelmä. Lisäksi Poikien Superpesiksen pelimäärä on sen verran pienempi kuin muissa sarjoissa, joten itsellä on näin mahdollisuus yhdistää siviilityöt pesäpalloon, kertasi Yli-Saunamäki päätöksensä taustoja.

– En voi myöskään kiistää, etteikö itselleni lisämotivaatiota tuo kilpailukykyinen joukkue, jonka kanssa on tarkoitus ottaa viimeinen menestysaskel kahden hopeavuoden jälkeen, Yli-Saunamäki jatkoi.

Kiteen A-poikien joukkue muodostuu tulevana kesänä aiempien vuosien tapaan yhteistyössä
naapuriseurojen kanssa

Kiteellä 18.1.2017
Kiteen Pallo-90 ry

Vastaa