04.06.2017: Superpesisottelu 11.6.2017 juhlistaa Juvan kunnan juhlavuotta

Juvan sinisellä laguunilla sunnuntaina 11.6.2017 pelattava Superpesisottelu on yksi merkittävä tapahtuma Juvan kunnan 575-vuotisjuhlavuonna

Ottelussa ovat vastakkain Kiteen Pallo ja Pattijoen Urheilijat Raahesta.

uvan kunnanjohtaja Mervi Simoska odottaa innolla kesän ainoaa Etelä-Savon maakunnassa pelattavaa Superpesisottelua.

– Juva on perinteinen pesäpallopaikkakunta. Toivottavasti tällainen superpesistapahtuma antaa entistä enemmän pontta ja innostusta meidän nuorillemme lajin harrastamiseen. Puitteet meillä ovat hyvät, hän toteaa.

Juvalla on Mervi Simoskan mukaan juhlavuoden aikana monipuolinen kattaus erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia.

– Se kertoo osaltaan kunnan ja kuntalaisten aktiivisuudesta ja elinvoimasta.

Etelä-Savon maakuntajohtaja Pentti Mäkinen pitää hienona, että Juvalla pelataan kansallispeliä niin Juvan kunnan kuin Suomenkin juhlavuonna.

– Haluamme olla osaltamme mukana mahdollistamassa tällaista huipputapahtumaa. Samalla koko maakunta ja ennen kaikkea Juvan kunta saavat lisää näkyvyyttä ja tunnettuutta, Mäkinen sanoo.

Suur-Savon Osuuspankin konttorinjohtaja Riitta Pesonen-Muttilainen kertoo, että pankki haluaa olla mukana kumppanina, jotta superpesistasoinen tapahtuma mahdollistuu Juvalla. Se on osa yhteiskuntavastuuta.

– Meille pesäpallo on tärkeä asia. On ollut jo kauan. On hieno nähdä omalla paikkakunnalla tasokasta pesäpalloa, Pesonen-Muttilainen toteaa.

Kiteen Pallon varapuheenjohtaja Seppo Hakulinen on iloinen, että KiPa pelaa jälleen tänä kesänä yhden ottelun Juvalla.

– Nämä Juvalla pelatut ottelut ovat onnistuneet kaikella tavalla erittäin hyvin. Eteläsavolaiset ovat olleet sankoin joukoin katsomassa peliä ja järjestelyt ovat aina olleet ensiluokkaiset. On taas mukava tulla Juvalle, Hakulinen sanoo.

Kiteen Pallon ja Pattijoen Urheilijoiden välinen superpesisottelu alkaa sunnuntaina 11.6.2017 kello 16.

Vastaa